ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ τιμά την Πολεμική Αεροπορία!

Την 110 Πτέρυγα Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας επισκέφθηκαν το πρωϊνό και απογευματινό τμήμα του ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ.

 

Στα πλαίσια της γιορτής των Ταξιαρχών στις 8 Νοεμβρίου, των Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ, προστάτες της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας, οι ωφελούμενοι του ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ δημιούργησαν τα δικά τους χειροποίητα αεροπλανάκια, τα οποία και δώρισαν στους πιλότους που μας ξενάγησαν στον χώρο και μας μίλησαν για τις δυσκολίες της δουλειάς που έχουν επιλέξει να επιτελούν. Πιο συγκεκριμένα συζητήσαμε για τις αναχαιτίσεις και τις αποστολές που αναλαμβάνουν έτσι ώστε να μπορούμε όλοι εμείς να κοιμόμαστε ήσυχοι, γνωρίζοντας πως κάποιοι φροντίζουν για εμάς.

Εκπαιδευόμενοι και εκπαιδευτές εντυπωσιάστηκαν από την απογείωση δυο μαχητικών αεροπλάνων F-16 και όπως αναφέρει η κα Πατέτσου Ευαγγελία Υπεύθυνη Ε.Π. της δομής: «Τα παιδιά τουΚΔΑΠ ΜΕΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ συμμετέχουν ανελλιπώς στα δρώμενα της πόλης μας. Τα ίδια τα παιδιά ζήτησαν να κατασκευάσουν αεροπλανάκια για να δωρίσουν στους ήρωες τους, τους πιλότους της Ελληνικής Αεροπορίας. Επιθυμία μας είναι η κοινωνικοποίηση των παιδιών καθώς και η εξωστρέφεια μέσα από κάθε ευκαιρία που μας δίνεται. Μέρα με τη μέρα βάζουμε και ένα λιθαράκι ώστε να βελτιώσουμε την αποδοχή του κόσμου προς την διαφορετικότητα, τηρώντας πάντα όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας κατά της πρωτοφανούς πανδημίας».

 

Περισσότερα νέα Συλλόγων – Φορέων – ΜΚΟ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *