ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μπάσκετ με Αμαξίδιο!

Δύο μεγάλους αγώνες παρακολούθησαν από τις κερκίδες του ΕΑΚ Νεάπολης τα παιδιά και οι γονείς – κηδεμόνες του ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ μαζί με τους εκπαιδευτές τους.

 

Με πολύ χαρά και ατελείωτα χειροκροτήματα παρακολούθησαν τον γυναικείο αγώνα βόλεϊ ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ VS ΝΙΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ και τον τελικό του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΕ ΑΜΑΞΙΔΙΑ μεταξύ των ομάδων ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ VS ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ.

Στον ενδιάμεσο κενό χρόνο από τους δύο αγώνες, δόθηκε η ευκαιρία στα παιδιά να έρθουν σε επαφή με τον αγωνιστικό χώρο όπου έριξαν καλάθια και διασκέδασαν με την ψυχή τους. Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε φωτογράφηση με την γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ, όπου οι αθλήτριες και τα παιδιά έγιναν ένα!!!!

Παράλληλα, δόθηκε η δυνατότητα σε παιδιά με κινητικά προβλήματα να παραμείνουν στο παρκέ του αγωνιστικού χώρου,παρακολουθώντας από κοντά και τους δύο αγώνες.

Η κυρία Πατέτσου Ευαγγελία, Υπεύθυνη Ε.Π. της δομής αναφέρει συγκεκριμένα:
«Ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξη και την συνεργασία τον κύριο Μήτσιο Γεώργιο, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ, όπου φρόντισε για την άρτια παρακολούθηση των δύο αγώνων αλλά και την πρόσκληση όλων των παιδιών και των γονέων-κηδεμόνων της δομής σε τόσο σημαντικούς αγώνες για τα αθλητικά δρώμενα της Λάρισας. Επίσης, ευχαριστούμε θερμά όλο το εκπαιδευτικό προσωπικό του ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ, που πάντα λειτουργεί ομαδικά, με ενσυναίσθηση και αγάπη προς τα παιδιά, με μόνο στόχο τα υπέροχα χαμόγελα και τις αληθινές αγκαλιές αγάπης που μας προσφέρουν. Τέλος, ευχαριστούμε τους γονείς που μας εμπιστεύονται και είναι πάντα κοντά μας σε όλες τις δράσεις που οργανώνουμε και δεσμευόμαστε για την υλοποίηση επόμενων δράσεων, που αφορούν όχι μόνο τα παιδιά μας, αλλά και τους γονείς-κηδεμόνες αυτών».

Περισσότερα νέα Συλλόγων – Φορέων – ΜΚΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *