ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συγκεντρώνουμε τροφή για τα αδέσποτα!

Η 4η Απριλίου κάθε χρόνο, έχει οριστεί να είναι η Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων, μετά από πρωτοβουλία Ολλανδικών φιλοζωικών οργανώσεων το 2010. Στη Nextweb είμαστε ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι με τα θέματα που αφορούν ζώα και δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε παρουσιάσει θέματα γύρω από αυτό.

Σκεφτήκαμε φέτος, να κάνουμε μια μεγαλύτερη δράση και χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας!

Στις 4 Απριλίου το βαν του E-Daily.gr θα βρίσκεται το πρωί στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων 10:00 με 13:00 και το απόγευμα στην Πλατεία Κανάρη (Ρολόι) στον Πειραιά 14:00 με 17:00 με σκοπό να συγκεντρώσουμε τροφή που θα παραδοθεί στη Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης (ΖΕΗ).

Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε, ώστε να βοηθήσουμε στο δύσκολο έργο τους!

Σας καλούμε να στηρίξετε την προσπάθειά μας και να διαδώσετε αυτή τη δράση, με σκοπό να συγκεντρώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερη τροφή για γάτες και σκύλους!

Ακόμα και μισό κιλό τροφή από τον καθένα μας, μπορεί να κάνει τη διαφορά!

Για τη διασφάλιση της υγείας όλων μας, θα υπάρξει μέριμνα ώστε να τηρηθούν αποστάσεις στο σημείο που θα είναι το βαν. Επίσης, όλες οι συσκευασίες θα απολυμαίνονται πριν μπουν στο βαν μας, και όταν παραδοθούν στον τελικό τους προορισμό.

Ραντεβού λοιπόν στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων από τις 10:00 μέχρι τη 13:00 και στην Πλατεία Κανάρη στον Πειραιά από τις 14:00 μέχρι τις 17:00.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη δράση μπορείτε να μας στείλετε στα social media του E-Daily στο instagram, στο facebook και στο info@e-daily.gr.

Ευχαριστούμε θερμά την Πολιτική Προστασία που μας επέτρεψε να κάνουμε και να κινηματογραφήσουμε τη δράση αυτή. Τον Δήμο Αθηναίων και τον πρόεδρο της Τεχνόπολης Κωνσταντίνο Δέδε για τη βοήθειά τους, τον Δήμο Πειραιά και τον Βουλευτή ‘Α Πειραιώς και Νήσων Γιάννη Μελά, Τον Δήμαρχο Πειραιά Ιωάννη Μώραλη και τον Αντιδήμαρχο Προσόδων και Εμπορίου Γρηγόριο Καψοκόλη, και όλους όσους έμπρακτα στηρίζουν τη δράση αυτή.

 

Περισσότερα νέα Συλλόγων – Φορέων – ΜΚΟ

 

Πηγή: https://www.e-daily.gr/

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *