ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στις 3 Μαρτίου λέμε όλοι «ΦΤΑΝΕΙ» στην παιδική κακοποίηση και στον σχολικό εκφοβισμό!

Η κυρία Κατερίνα Φωτιάδου παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη στην ιστοσελίδα www.nevronas.gr αποκαλύπτοντας τη συναισθηματική και ψυχολογική κακοποίηση που υπέστη η κόρη της – ένα παιδί στο φάσμα του αυτισμού -, τον Σεπτέμβριο του 2019 από συμμαθητές της.

 

Δημιουργήθηκαν τρία ψεύτικα προφίλ στο Instagram στα οποία χρησιμοποιήθηκαν φωτογραφίες της μαθήτριας κα διακινήθηκε πορνογραφικό υλικό και μηνύματα ερωτικού περιεχομένου. Η κυρία Φωτιάδου έχοντας κάποιους ανθρώπους στο πλευρό της, έδωσε τη δική της μάχη ώστε να ερευνηθεί η υπόθεση και να πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

Διαβάστε | Καταγγελία κακοποίησης παιδιού με αυτισμό, με μέσο την τεχνολογία και τα social media 

Καταγγελία κακοποίησης παιδιού με αυτισμό, με μέσο την τεχνολογία και τα social media 

Η κυρία Φωτιάδου μάχεται ακόμα ώστε να δικαιωθεί τόσο η δική της κόρη όσο και κάθε παιδί που κακοποιείται και έχει κακοποιηθεί και εκφράζει ένα συλλογικό «ΦΤΑΝΕΙ» που απαιτείται να ακουστεί.

Στις 3 Μαρτίου που έχει οριστεί η εκδίκαση της υπόθεσης στο Δικαστικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης προσκαλεί από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης γονείς ανάπηρων και μη ανάπηρων παιδιών, να οργανωθούν πανελλαδικά και να κινητοποιηθούν, έχοντας ως στόχο να ακουστεί δυνατά ένα «ΦΤΑΝΕΙ» απέναντι σε κάθε κακοποιό, να ληφθούν άμεσα μέτρα πρόληψης και προστασίας και κυρίως να αναθεωρηθεί η νομοθεσία που σε πολλές περιπτώσεις αφήνει στα «μαλακά» τους εγκληματίες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πανελλαδικό «ΦΤΑΝΕΙ» που οργανώνεται, γίνεται μέλη στην Ομάδα που έχει δημιουργηθεί στο Facebook 3 Μαρτίου – ΦΤΑΝΕΙ!

 

Περισσότερα νέα Συλλόγων – Φορέων – ΜΚΟ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *