ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης από την Κίνηση Χειραφέτησης Αναπήρων λόγω Κορωνoϊού

Σε μια πολύ σημαντική Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης, προχώρησε η Κίνηση Χειραφέτησης Αναπήρων: “Μηδενική Ανοχή”, προκειμένο να στηριχθούν ανάπηροι, εμποδιζόμενοι και πρόσωπα με χρόνιες βλάβες.

 

Κανένα ανάπηρο ή εμποδιζόμενο άτομο μόνο του.

Σε συνέχεια της ανακοίνωσής μας με την οποία προσκαλέσαμε αλληλέγγυους/ες να ανταποκριθούν στις αυξημένες ανάγκες των ανάπηρων, εμποδιζόμενων και προσώπων με χρόνιες βλάβες, που εξαιτίας της πανδημίας βρίσκονται στα σπίτια τους και αδυνατούν να μετακινηθούν προκειμένου να προμηθευτούν αγαθά πρώτης ανάγκης, θα θέλαμε να ανακοινώσουμε το πλαίσιο πραγματοποίησης αυτού του εγχειρήματος.
.

Καλούμε ανάπηρα, εμποδιζόμενα και άτομα με χρόνιες βλάβες να επικοινωνήσουν με τη ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ προκειμένου να εξυπηρετηθούν αναφορικά με ενδεχόμενες ελλείψεις σε είδη πρώτης ανάγκης λόγω δυσκολίας μετακίνησης με τους παρακάτω τρόπους:
.

– Αποστολή email στη διεύθυνση mideniki.anoxi@gmail.com
– Αποστολή ιδιωτικού μηνύματος στη σελίδα Κίνηση Χειραφέτησης Αναπήρων: “Μηδενική Ανοχή” στο Facebook
– Επικοινωνία στην ΕΝΓ (μέσω βιντεοκλήσης) ή με γραπτό μήνυμα στον αριθμό 6972945470
– Επικοινωνία με τηλεφωνική κλήση στον αριθμό 6993507553
.

Κάθε γραπτή επικοινωνία θα πρέπει να συνοδεύεται από τη λέξη «ΑΙΤΗΜΑ» (στο θέμα του email και στην αρχή του γραπτού κειμένου).
.

 

Κίνηση Χειραφέτησης ΑμεΑ.jpg

 

Καλούμε επίσης άτομα που γνωρίζουν περιπτώσεις ανάπηρων, εμποδιζόμενων και ατόμων με χρόνιες βλάβες, τα οποία δεν δύνανται να επικοινωνήσουν απευθείας μαζί μας με τους παραπάνω τρόπους, να μας ενημερώσουν σχετικά, προκειμένου να βρεθεί ο κατάλληλος τρόπος επικοινωνίας.
.

Όσοι/ες επιθυμούν να συμβάλουν εθελοντικά σε αυτήν την προσπάθεια, παρακαλούνται να δηλώσουν την πρόθεσή τους μέσω email ή μηνύματος στα παραπάνω στοιχεία.
.

Κάθε γραπτή επικοινωνία εθελοντή/εθελόντριας θα πρέπει να συνοδεύεται από τη λέξη «ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ» (στο θέμα του email και στην αρχή του γραπτού κειμένου).
.

Δεν μας περισσεύει ΚΑΝΕΙΣ, ΚΑΜΙΑ και ΚΑΝΕΝΑ

 

 

Διαβάστε ακόμη…

Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο και Αιγινητείο Νοσοκομείο βοηθούν στη μάχη με τον Κορωνοϊό
.

Το διαβάσαμε: Κίνηση Χειραφέτησης Αναπήρων: “Μηδενική Ανοχή”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nevronas. All Rights Reserved. | Powered by LiSolutions