ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Παράσταση διαμαρτυρίας του Συλλόγου Γονέων ΕΕΕΕΚ Αχαΐας για το κτιριακό πρόβλημα του σχολείου

Ο Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αχαΐας, σε συνέχεια των ενεργειών που έχουν γίνει για το μείζον θέμα του κτιριακού προβλήματος που αντιμετωπίζει το σχολικό συγκρότημα, θα πραγματοποιήσει την Δευτέρα 27/6/2022 και από ώρες 09.00-12.00 π.μ. παράσταση διαμαρτυρίας – συμβολική κατάληψη στο χώρο του σχολείου (Διοδώρου 11,Μποζαϊτικα).

 

Η ανακοίνωση του συλλόγου…

Απαιτούμε

Την οριστική λύση του προβλήματος με την παραχώρηση κατάλληλου οικοπέδου από την Δημοτική Αρχή για την ανέγερση ενός σύγχρονου και κατάλληλου κτιρίου, που θα πληροί τους όρους και τις προδιαγραφές της ασφάλειας και προσβασιμότητας για ένα σύγχρονο ειδικό σχολείο.

Κοροϊδία για τα άθλια κοντέινερ του ΕΕΕΕΚ Χαλκίδας (Ηχητικό)

Κοροϊδία για τα άθλια κοντέινερ του ΕΕΕΕΚ Χαλκίδας (Ηχητικό)

Μέχρι την οριστική λύση του προβλήματος και μέχρι την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, την παραχώρηση του ισόγειου ορόφου που στεγάζεται το σχολείο, του υπόγειου, καθώς και του πρώτου ορόφου του κτιρίου ο οποίος παραμένει κλειστός και ανεκμετάλλευτος, εδώ και πολλά χρόνια, με αποτέλεσμα να έχει παρουσιάσει σοβαρά προβλήματα λόγω της μη συντήρησής του από το Εθνικό Ίδρυμα Κωφών, στο οποίο ανήκει, καθώς και να γίνουν όλες οι αναγκαίες παρεμβάσεις εξωτερικά και εσωτερικά του σχολείου σύμφωνα με τα πρότυπα που προβλέπονται για την ειδική αγωγή και τις οποίες δεν επιτρέπει το ιδιοκτησιακό καθεστώς ή σε διαφορετική περίτωση τη μεταστέγασή του σε υπάρχον κατάλληλο κτίριο.

Η παρουσία σας κρίνεται επιβεβλημένη προκειμένου μέσω όλων μας να ακουστεί η φωνή των παιδιών μας, παιδιών με βαριές και πολλαπλές αναπηρίες και τα δίκαια αιτήματά τους

.Δυστυχώς τα ίδια δεν είναι σε θέση να προστατεύσουν τα δικαιώματά τους και μην ξεχνάτε ότι αν εγκριθεί το αίτημά μας, θα αποδειχθεί ότι ζούμε σε μια πολιτισμένη κοινωνία, που παρέχει φροντίδα και στα αδύναμα μέλη της.

Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος Αλέξανδρος Αλεξανδρόπουλος
Η Γραμματέας  Βασιλική Μπασκούτα

Περισσότερα νέα Συλλόγων – Φορέων – ΜΚΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *