ΑΡΘΡΑ

Οι δικές μας “Προφητείες” ακόμα αργούν…

Σήμερα, Η ΑΛΛΗ ΟΧΘΗ θ’ ασχοληθεί, έστω και ακροθιγώς, με το “φαινόμενο” Ερντογάν, λαμβάνοντας αφορμή από την επαναλειτουργία της Αγίας Σοφίας, ως μουσουλμανικού τεμένους, ύστερα από 86 χρόνια, από τότε, δηλαδή, που ο Κεμάλ Ατατούρκ την κατέστησε μουσείο.

 

του Θωμά Χαφή – Δημοσιογράφος ΑμεΑ

 

Όπως είχαμε ξαναγράψει, απ’ αυτήν εδώ τη στήλη, ο Ερντογάν επιδιώκει, με την κίνησή του αυτή, να καταστήσει την Κωνσταντινούπολη ως την τρίτη ιερή πόλη του Ισλάμ, μετά τη Μέκκα και την Ιερουσαλήμ και, φυσικά, σκοπεύει να γίνει ο πολιτικός ηγέτης του Ισλάμ και ιδιαίτερα του σουνιτικού.

Πρέπει να έχουμε καταλάβει ότι ο Τούρκος πρόεδρος αρέσκεται να προβαίνει σε κινήσεις εντυπωσιασμού. Ας μην ξεχνάμε ότι, πριν από δύο χρόνια, ο Ερντογάν έκανε πραξικόπημα κατά του… εαυτού του, αποδίδοντας την ευθύνη στον, άλλοτε, πνευματικό του πατέρα Φεντουλλάχ Γκιουλέν.

Αυτή η κίνησή του πάντως, η μετατροπή, δηλαδή, της Αγίας Σοφίας σε τζαμί, είναι περισσότερο, για εσωτερική κατανάλωση παρά για να πλήξει τους Χριστιανούς. Μ’ αυτή του την ενέργεια ο “σουλτάνος” ξεπέρασε τον Κεμάλ και… παίζει σ’ άλλη πίστα. Μ’ αυτή την ενέργεια κοιτά στα μάτια τον Μωάμεθ Β’ τον Πορθητή! Είναι η πρώτη φορά, μετά την μετατροπή της Τουρκίας σε κοσμικό κράτος, από τον Κεμάλ, που Τούρκος “κοσμικός” ηγέτης επιχειρεί να ξανακάνει τη γείτονα χώρα ένα… χαλιφάτο!!!

Τί να κάνουμε αδέλφια; Ο Αλλάχ είναι πιο… σβέλτος στην εκπλήρωση των προφητειών του από τον Χριστό! Μήπως κι εδώ δεν έχουμε τον “μαρμαρωμένο βασιλιά”; Ή μήπως και στην Ελλάδα δε διδάσκονται αυτές οι προφητείες και στα σχολειά μας; Γιατί ξεχνάμε ότι κι εδώ, στην ύπατη μορφή εκπροσώπησης του ελληνικού λαού, δηλαδή, στο ελληνικό κοινοβούλιο έχουμε εθνοπατέρες που, όχι μόνο θέλουν να… ξετσιμεντώσουν τον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο, αλλά πουλάνε και… αυτόγραφα του Χριστού! Πόσο πιο γελοίοι είναι, δηλαδή, οι Τούρκοι; Αυτοί, τουλάχιστον, μπορούν να καμαρώνουν ότι οι προφητείες τους άρχισαν να εκπληρώνονται, ενώ σε μάς, ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος είναι ακόμα σε… καταστολή!!!

 

Διαβάστε ακόμη…

ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ: Πώς η εποχή της HD εικόνας τις έχει… αναβαθμίσει σε όπιο του λαού;

 

Γράφει: ο Θωμάς Χαφή – Δημοσιογράφος ΑμεΑ

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nevronas. All Rights Reserved. | Powered by LiSolutions
error: Content is protected !!