ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Ολυμπιακός μαζί με τα παιδιά του «Τζάμπολ Αγάπης» (Βίντεο)

Η Κυριακή 2 Απριλίου 2023 θα μείνει για πάντα στη σκέψη μας ως μία από τις ομορφότερες αναμνήσεις της Ειδικής Καλαθοσφαιρικής Αγωγής και της πορείας του «Τζάμπολ Αγάπης». Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ αποδέχτηκε την πρότασή του coach και ιδρυτή του «Τζάμπολ Αγάπης» Ιωάννη Τσουμπρή και δημιούργησε μία πρωτοποριακή δράση για τα χρονικά της Ελληνικής Καλαθοσφαίρισης.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες από τα τμήματα διδασκαλίας του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, της Αγίας Παρασκευής, της Ραφήνας/Πικερμίου, της Κορίνθου, της Γλυφάδας, συνόδευσαν του παίκτες του Ολυμπιακού και της Καρδίτσας κατά την είσοδο τους στον αγωνιστικό χώρο.

Στη συνέχεια τα παιδιά μαζί με τις οικογένειές τους δημιούργησαν μία υπέροχη κερκίδα.

Στη διάρκεια του ημιχρόνου σε συνεργασία με την ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ βραβεύθηκαν τα 10 παιδιά που αποτελούν τα παλαιότερα μέλη της Ειδικής Καλαθοσφαιρικής Αγωγής από το 2016.

Ο coach Ιωάννης Τσουμπρής με την ιδιότητα του Προέδρου της ΑΜΚΕ ΤΖΑΜΠΟΛ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ δήλωσε:

«Εκ μέρους όλων των οικογενειών των παιδιών μας, θέλω να σ ευχαριστήσω την ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΣΚΟΣ ΣΦΠ αλλά και την ΚΑΕ ΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, για όσα κάνατε για εμάς. Την Κυριακή 2 Απριλίου 2023 χαρίσατε στα παιδιά μας ίσως τις καλύτερες αναμνήσεις της μέχρι σήμερα ζωής τους. Φαίνεται άλλωστε και στα πρόσωπά τους σε όλα τα βίντεο αλλά και στην συμπεριφορά και τη συνεργασία που επέδειξαν κατά τη διάρκεια της δράσης. Να είστε όλοι καλά και στο τέλος της περιόδου να έχετε επιτύχει όλους τους αγωνιστικούς σας στόχους, με υγεία και χαμόγελο. Είμαστε πάντοτε κοντά σας, στην προπονητική αίθουσα 10 κάθε Σάββατο και Κυριακή απόγευμα.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα την Πηνελόπη Γιοβάνοβιτς που οργάνωσε από την αρχή ως το τέλος την άψογη φιλοξενία των παιδιών μας. Ευχαριστώ τους προπονητές μας και τους εθελοντές μας. Ευχαριστώ όλους τους γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους στο πρόγραμμα της διδασκαλίας της Ειδικής Καλαθοσφαιρικής Αγωγής».

Περισσότερα νέα Συλλόγων – Φορέων – ΜΚΟ

Πηγή: tzampolagapis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *