ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Νικόλας Τσιλιβαράκος – Κοινωνικός Λειτουργός – Σύμβουλος Επικοινωνίας

Ο Νικόλας Τσιλιβαράκος γεννήθηκε στην Καλαμάτα στις 6 Απριλίου 1981.

Οι σπουδές του ξεκίνησαν στο Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας στο Α.Τ.Ε.Ι. Ηρακλείου Κρήτης. Κατά τη διάρκεια των σπουδών απέκτησε πλούσια εργαστηριακή και πρακτική εμπειρία ως Εκπαιδευόμενος Κοινωνικός Λειτουργός σε πλαίσια Ψυχικής Υγείας, σε Δήμους και Κοινότητες, έχει συμμετάσχει σε πιλοτικά προγράμματα (π.χ. Βοήθεια στο Σπίτι), έχει συντονίσεις Ομάδες Εφήβων και Ομάδες Γονέων, έχει υλοποιήσει Μελέτες Κοινότητας για πληθυσμούς Μεταναστών και έχει πραγματοποιήσει Συμβουλευτική σε Ενήλικες, Οικογένειες και Παιδιά.

Η αγάπη του για την Επικοινωνία τον οδήγησε στην Αθήνα όπου συνέχισε τις σπουδές του στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και συγκεκριμένα στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού με κατεύθυνση τη Διαφήμιση και τις Δημόσιες Σχέσεις.

Το 2018 ολοκλήρωσε το Μεταπτυχιακό του στο πεδίο της Επικοινωνίας και της Ρητορικής των Μέσων στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Ταυτόχρονα, έχει πραγματοποιήσει εκπαιδεύσεις στη Διαχείριση Κρίσεων, στη Διαχείριση των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης, και στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη.

Από το 2009 μέχρι και σήμερα εργάζεται ως Σύμβουλος Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων σε ιδιωτικούς φορείς εκπαίδευσης ενώ ταυτόχρονα συνεργάζεται ως εξωτερικός συνεργάτης με ΑΜΚΕ, ΜΚΟ, και Συλλόγους στα πεδία της επικοινωνίας και της προβολής.

Καθόλη τη διάρκεια της επαγγελματικής του πορείας έχει συνεργαστεί με πλήθος φορέων για δράσεις που σχετίζονται με την κοινωνική ευαισθητοποίηση.

Αγαπά τη συγγραφή και πιο συγκεκριμένα τον στίχο. Έχει συνεργαστεί με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και τον Δημήτρη Μπάση στο τραγούδι «Οι άθλοι του Ηρακλή» και με τον Γιώργο Δημητριάδη στο τραγούδι «Και μη νομίζεις».

Γυμνάζεται συχνά, αγαπά τις συναντήσεις με φίλους που οι συζητήσεις οδηγούν σε ένα κοινό όραμα και στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου και αγαπά τα ζώα!

Πρόσφατα αποχαιρέτησε τον 16 χρόνια σκύλο του Κανέλλο και προετοιμάζεται για να ανοίξει την αγκαλιά του για ένα ακόμα πλάσμα, τον Prince.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *