ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κλείστε ραντεβού Δωρεάν με το γραφείο στήριξης για Αυτιστικά άτομα και τις Οικογένειές τους!

Γνωρίστε το έργο SEA: Συνηγορία, Εποπτεία και Ενδυνάμωση Οικογενειών με μέλη με Αυτισμό και επωφεληθείτε των υπηρεσιών του!
Κλείστε ραντεβού δωρεάν με κοινωνικό λειτουργό.

Το έργο στοχεύει στην εξατομικευμένη στήριξη των ατόμων με αυτισμό και των οικογενειών τους, με τη λειτουργία γραφείου στήριξης, όπου κοινωνικός λειτουργός, εκπαιδευμένος στη νομοθεσία και παροχή συμβουλευτικής, θα στηρίζει τις οικογένειες μέσω προσωπικών ραντεβού, με κάθε πρόσφορο μέσο, ώστε να εξυπηρετηθούν οικογένειες από όλη την Ελλάδα.

Κλείστε το ραντεβού σας δωρεάν on line ή δια ζώσης ΕΔΩ…

Πληροφορίες: Κατερίνα Μαρέδη, Δευτέρα – Παρασκευή 9:00-16:00, 210 5782341

Δείτε την διαδικτυακή εναρκτήρια εκδήλωση του έργου…

Tο έργο «SEA: Συνηγορία, Εποπτεία και Ενδυνάμωση Οικογενειών με μέλη με Αυτισμό» υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος BUILD, με φορέα υλοποίησης το «Κέντρο Παιδιού και Εφήβου» και εταίρο τον «Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων, Παιδιών και Ενηλίκων με Διάχυτη Αναπτυξιακή Διαταραχή, Αυτισμό και Asperger». Το πρόγραμμα «Building a robust and democratic civic space» (BUILD) έχει ως στόχο την προστασία, την προώθηση και την ευρεία αναγνώριση των θεμελιωδών δικαιωμάτων και αξιών της ΕΕ, μέσω της στήριξης οργανώσεων της Κοινωνίας των Πολιτών (ΟΚοιΠ) στην Ελλάδα και την Κύπρο και της ενίσχυσης των ικανοτήτων και της βιωσιμότητάς τους. Το BUILD συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση , μέσω του προγράμματος Citizens, Equality, Rights and Values (CERV), το ίδρυμα Μποδοσάκη και το Κέντρο Στήριξης ΜΚΟ Κύπρου με συνολικό ποσό επιχορήγησης €2,9 εκ. Συντονιστής του BUILD είναι το ίδρυμα Μποδοσάκη (Ελλάδα) σε σύμπραξη με το Κέντρο Στήριξης ΜΚΟ (Κύπρος).

«Με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οι απόψεις και οι γνώμες που διατυπώνονται εκφράζουν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών και δεν αντιπροσωπεύουν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης, του Ευρωπαϊκού Εκτελεστικού Οργανισμού Εκπαίδευσης και Πολιτισμού (EACEA) ή του Ιδρύματος Μποδοσάκη. Η Ευρωπαϊκή Ένωση, ο EACEA και το Ίδρυμα Μποδοσάκη δεν μπορούν να θεωρηθούν υπεύθυνοι για τις εκφραζόμενες απόψεις».

Περισσότερα νέα Συλλόγων – Φορέων – ΜΚΟ