ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑ… Κονσέρτο Αγάπης για τα παιδιά της «Μέριμνας»!

Παρακολούθησε και εσύ το Κονσέρτο Αγάπης για τα παιδιά της «Μέριμνας» και βοήθησε την Παιδιατρική Ανακουφιστική Φροντίδα στην Ελλάδα. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ανακουφιστικής Φροντίδας, το Σάββατο 9 Οκτωβρίου, η Μέριμνα και οι Φίλοι της Μέριμνας σας προσκαλούν σε ένα μοναδικό διαδικτυακό on demand Κονσέρτο Αγάπης.

 

Στόχος του κονσέρτου είναι η ευαισθητοποίηση όλων για την ανάγκη της Ανακουφιστικής Φροντίδας και η στήριξη της μοναδικής υπηρεσίας Παιδιατρικής Ανακουφιστικής Φροντίδας στην Ελλάδα που λειτουργεί η Μέριμνα.

Το κονσέρτο έχει μαγνητοσκοπηθεί στο εξαιρετικής αισθητικής φουαγιέ του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, με θέα τον Θερμαϊκό και περιλαμβάνει αγαπημένα τραγούδια των Ελλήνων συνθετών Μίκη Θεοδωράκη και Μάνου Χατζηδάκη, καθώς και επιλεγμένα αποσπάσματα απαράμιλλης ομορφιάς από τα έργα των: Gabriel Fauré, Piotr Ilitch Tschaikovsky, Vincenzo Bellini, Giuseppe Verdi, Gaetano Donizetti, Francis Poulenc, Kurt Weill και Θεόδωρου Σπάθη.

Στο κονσέρτο συμμετέχουν αφιλοκερδώς οι διεθνούς φήμης καλλιτέχνες, η σοπράνο Μαρίνα Βουλογιάννη, ο πιανίστας Νίκος Ζαφρανάς και η χορωδία Ι.Ν. Αγ. Κυρίλλου & Μεθοδίου υπό τη διεύθυνση της Μαρίας Μελιγκοπούλου, συνθέτοντας ένα μοναδικό καλλιτεχνικό παζλ, αποκλειστικά για τη στήριξη του έργου της Μέριμνας.

Τη δράση υποστηρίζει η Ελληνική Εταιρεία για την Ανακουφιστική Φροντίδα Παιδιών και Εφήβων.

Η Συναυλία θα είναι διαθέσιμη διαδικτυακά από τις 9.10.21 – 8.11.21.

Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ.
Εισιτήρια: ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑ – ΚΟΝΣΕΡΤΟ ΑΓΑΠΗΣ

Πληροφορίες και ομαδικά εισιτήρια
Ειρήνη Γκιουλάκου – Fundraising Manager
fundraising@merimna.org.gr
Τηλ. Επικοιν.: +306936704226

Σας ευχαριστούμε που στηρίζετε το έργο της Μέριμνας και την Παιδιατρική Ανακουφιστική Φροντίδα στην Ελλάδα. Η δική σας αγάπη έκανε αυτό το κονσέρτο πραγματικότητα.

Βιογραφικά των Καλλιτεχνών εδώ…

Λίγα λόγια για τη «Μέριμνα»

Λίγα λόγια για την Παγκόσμια Ημέρα Ανακουφιστικής Φροντίδας

Η Παγκόσμια Ημέρα Aνακουφιστικής Φροντίδας είναι μια ημέρα δράσης για να γιορτάσουμε και να αναδείξουμε τη σημασία της Ανακουφιστικής Φροντίδας σε όλο τον κόσμο. Την ημέρα αυτή ενώνουμε τη φωνή μας με όλους όσους χρειάζονται Ανακουφιστική Φροντίδα. Υπογραμμίζουμε την αναγκαιότητα της ένταξης της Ανακουφιστικής Φροντίδας στη στρατηγική των κρατών και τους δημόσιους προϋπολογισμούς για την Υγεία, ούτως ώστε οι κυβερνήσεις να εξασφαλίσουν τους απαιτούμενους πόρους για μια ισότιμη πρόσβαση στις υπηρεσίες αυτές. Tην Παγκόσμια Ημέρα Ανακουφιστικής Φροντίδας οργανώνει η Παγκόσμια Ένωση Υπηρεσιών Ανακουφιστικής Φροντίδας (WHPCA).

 

Περισσότερα νέα Συλλόγων – Φορέων – ΜΚΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *