ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ίδρυση Σχολής Προπονητών στο άθλημα της Καλαθοσφαίρισης με Αμαξίδιο

Στην ίδρυση σχολής προπονητών, οι οποίοι θέλουν να εξειδικευθούν στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης με αμαξίδιο προχωρά η ΟΣΕΚΑ.

 

Σε συνάντηση, που είχαν ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Χρήστος Καλούδης, ο Επίκουρος Καθηγητής Ειδικής Προπονησιολογίας Καλαθοσφαίρισης Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Νίκος Κωστόπουλος και ο τεχνικός σύμβουλος της Εθνικής Ομάδας, Θανάσης Κακαβάς, με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αγωνιστικού Αθλητισμού, Βασίλη Κάκκο, αποφασίστηκε η δημιουργία της συγκεκριμένης σχολής.

Η ίδρυση της σχολής θα δώσει τη δυνατότητα στα σωματεία – μέλη της να στελεχώσουν τα τμήματά τους με προπονητές, εξειδικευμένους στις απαιτήσεις του αθλήματος, αναβαθμίζοντας συνολικά τον χώρο. Η επάρκεια γνώσεων είναι προϋπόθεση για τη βελτίωση της εικόνας του μπάσκετ με αμαξίδιο κι η ίδρυση της σχολής προπονητών θα συμβάλλει σημαντικά.

Διευθυντής της σχολής θα είναι ο Επίκουρος Καθηγητής Ειδικής Προπονησιολογίας Καλαθοσφαίρισης Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Νίκος Κωστόπουλος.

 

Περισσότερα νέα Συλλόγων – Φορέων – ΜΚΟ

 

Πηγή: https://www.oseka.gr/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


error: Content is protected !!