ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Γίνε το Θαύμα για ένα παιδί… για μια οικογένεια!

Το ΘΑΥΜΑ εθελοντικός – ΜΗ κερδοσκοπικός οργανισμός συγκεντρώνει ΤΡΟΦΙΜΑ και ΕΙΔΗ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ για οικογένειες που έχουν πραγματική ανάγκη. Οικογένειες που ζούνε με αξιοπρέπεια αλλά οι συνθήκες και οι καταστάσεις τους οδήγησαν να έχουν ανάγκη τα βασικά που οι περισσότεροι από εμάς τα έχουμε δεδομένα.

 

Στην προσπάθεια μας να στηρίξουμε παιδιά και οικογένειες πάντα με γνώμονα την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, και ΟΧΙ ως μια κίνηση ελεημοσύνης, ζητάμε από τους φίλους μας και από τον κόσμο να συμβάλει έτσι ώστε να μαζευτούν τρόφιμα για οικογένειες που συμμετέχουν στις δράσεις μας και έχουν καταγραφεί οι ανάγκες τους.

Συγκεντρώνουμε: Πάνες, βρεφικές τροφές – γάλα, Ζυμαρικά, Ρύζι, Λάδι, Ντοματοχυμούς, Δημητριακά, Μπισκότα, Κρουασάν, Χυμούς.

Η συγκέντρωση των αγαθών γίνεται ύστερα από επικοινωνία μέσω μηνύματος στην σελίδα μας στο facebook https://www.facebook.com/bethemiraclegr/ ή με τον υπεύθυνο της δράσης Κωνσταντίνος Παντελίδης 6944815109 στους χώρους μας στα Πατήσια και στο Πειραιά.

Λίγα λόγια για εμάς:

Το ΘΑΥΜΑ – Be the Miracle ΑΜΚΕ για την στήριξη της οικογένειας, είναι μια εθελοντική οργάνωση όπου ΔΕΝ χρηματοδοτείται από κανένα δημόσιο / ιδιωτικό φορέα και έχοντας ως όραμα «Το κάθε παιδί είναι ένα ΘΑΥΜΑ» και ως στόχο τα παιδιά των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων να έχουν ίσες ευκαιρίες στη παιδεία και την διασφάλιση του θεσμού της οικογένειας σχεδιάζει και υλοποιεί δράσεις στήριξης, όπως είναι

1. Κέντρο μελέτης – ενισχυτική διδασκαλία με την μορφή ιδιαίτερου
2. Συμβουλευτική Οικογένειας
3. Διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης
4. Θεατρικό εργαστήρι
5. Ποδοσφαιρική ομάδα
6. Βιωματική μάθηση

Είμαστε στην διάθεση οποιουδήποτε ανθρώπου πιστεύει και θέλει να κάνει ένα ΘΑΥΜΑ για ένα παιδί… για μια οικογένεια!

Παρακαλώ όποιος μπορεί να κάνει μια κοινοποίηση, θα βοηθήσει πάρα πολύ αυτή η κίνηση.

 

Περισσότερα νέα Συλλόγων – Φορέων – ΜΚΟ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *