Οι Φορείς, Σύλλογοι και ΜΚΟ έχετε ένα βήμα, μέσα από το nevronas.gr για να παρουσιάσετε τη δουλειά σας, να μοιραστείτε τη γνώση, την εμπειρία σας, να εκφράσετε τις όποιες σκέψεις και προβληματισμούς και κυρίως να δυναμώσετε τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων σας, προκειμένου να αναδειχθεί η αναγκαιότητα για συνεργασία και πολυφωνία.

Συμμετοχή στο nevronas.gr!

  • Στεκόμαστε δίπλα σε όλους, για να προβάλουμε, να ενημερώσουμε αλλά και να υποστηρίξουμε όλες τις δράσεις που έχουν θετικό πρόσημο για τα ΑμεΑ και προάγουν τις αρχές της Συμπερίληψης και της Προσβασιμότητας. 
  • Μεγιστοποιούμε και πολλαπλασιάζουμε την αποτελεσματικότητα των μηνυμάτων όποτε υπάρχει κάποια δράση, πρωτοβουλία, είδηση. Είναι πλέον πολλά τα παραδείγματα όπου μία δημοσίευση στο nevronas.gr αποτελεί τον σταθερό δίαυλο επικοινωνίας και ενημέρωσης με τους φορείς ΑμεΑ, αλλά και τον κρατικό μηχανισμό.
  • Είμαστε η μοναδική πανελλαδικά διαδικτυακή πλατφόρμα, με καθημερινή προβολή θεμάτων που αφορούν στην αναπηρία και τις ευπαθείς ομάδες, καθώς επίσης τις δράσεις και τα νέα των Συλλόγων – Φορέων – ΜΚΟ.
  • Έχουμε δημιουργήσει ένα μεγάλο δίκτυο συνεργατών, με καθημερινή επικοινωνία, παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών, σχεδιασμό και υλοποίηση δράσεων σε όλα τα επίπεδα.

Με την εγγραφή σας έχετε τα εξής οφέλη:

1) Δημιουργία και καταχώρηση του προφίλ για ένα έτος στη λίστα με τους Φορείς – Συλλόγους – ΜΚΟ στο nevronas.gr όπου μπορείτε να εντάξετε περιγραφή, σκοπό και πληροφορίες σχετικά με τη λειτουργία σας, καταγραφή τυχόν αναγκών και τρόπους συνεισφοράς, μελλοντικά σχέδια, φωτογραφίες, λογότυπο, βίντεο και τα στοιχεία επικοινωνίας σας (τηλέφωνα, διεύθυνση, e-mail, ιστοσελίδα, social media).

2) Δημοσίευση έως και τεσσάρων άρθρων ανά έτος μετά από έγκριση και σχετική επιμέλεια από τη συντακτική ομάδα του nevronas.gr. Θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμα, δικά σας άρθρα που σχετίζονται είτε με ενέργειες, είτε με έρευνά σας, είτε με εφαρμογές θεραπειών και εκπαίδευσης.

3) Δημοσίευση δελτίων τύπου μετά από επιλογή και έγκριση της συντακτικής μας ομάδας

4) Ανάρτηση αγγελιών

5) Προνομιακές τιμές για οποιαδήποτε επιπλέον υπηρεσία του nevronas.gr (Ρωτήστε μας)

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 6949928999

H εγγραφή σας μπορεί να γίνει ΕΔΩ…

Μπορείτε να δείτε ενδεικτικά καταχώρηση ΕΔΩ…

Για την εγγραφή σας απαιτείται η καταβολή του ποσού των 50E +ΦΠΑ 24% ανά έτος (συνολικά 62Ε). Το ποσό αυτό στηρίζει τη προσπάθεια των συντελεστών του nevronas.gr να συνεχίσουμε το έργο μας.

Η πληρωμή μπορεί να γίνει με κατάθεση στον έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΙΒΑΝ GR 1501721050005105099196372
΄Η
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΡ. ΛΟΓ 125/657392-45 & ΙΒΑΝ GR9001101250000012565739245

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *