ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Γαλαξίας, Henkel και Black Light συνεργάζονται για την καμπάνια συμπερίληψης «Δες το Αλλιώς»

O Γαλαξίας και η Henkel συνεχίζουν το κοινωφελές τους έργο, υλοποιώντας ουσιαστικά προγράμματα εταιρικής και κοινωνικής ευθύνης, λαμβάνοντας θέση σε φλέγοντα ζητήματα και παραμένοντας πιστοί στη δέσμευση τους για κοινωνική συνεισφορά και αλληλεγγύη. Τώρα, σε συνεργασία με την Κοιν.Σ.Επ. Black Light, ετοιμάζονται να κάνουν ένα ακόμη βήμα προς έναν κόσμο πιο συμπεριληπτικό.

Ο Γαλαξίας με την Henkel και την Black Light συνεργάζονται για την καμπάνια συμπερίληψης «Δες το Αλλιώς». Η πρώτη από τις δύο φάσεις της καμπάνιας ξεκίνησε στις 20/09/2023 και ολοκληρώθηκε στις 17/10/2023. Το πλαίσιο δράσεων περιλαμβάνει τη διαδικτυακή ενημέρωση μέσω του website 5ae.gr, αλλά και των social media της αλυσίδας Γαλαξίας. Συγκεκριμένα, δημοσιεύονται αναρτήσεις που ενημερώνουν τόσο σχετικά με την καμπάνια, αλλά και σχετικά με τη συμπερίληψη και την αναπηρία, περιεχόμενο εξαιρετικά χρήσιμο για το κοινό.

Παράλληλα, το προσωπικό των καταστημάτων των Super Market Γαλαξίας εκπαιδεύεται στους βέλτιστους τρόπους προσέγγισης και εξυπηρέτησης πελατών με οπτική και κινητική αναπηρία.

Ακόμη, τα προϊόντα Henkel στα καταστήματα Γαλαξίας φέρουν ειδική σήμανση για την καμπάνια κατά τη διάρκεια των ενεργειών, ενώ υπάρχει και η σχετική επικοινωνία και ενημέρωση των καταναλωτών εντός των καταστημάτων. Στόχος είναι να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες για ευαισθητοποίηση και κινητοποίηση του κοινού σχετικά με την κινητική και οπτική αναπηρία.

Black Light: «Μαθαίνω Χωρίς να Βλέπω» – Τα παιδιά της Αττικής εξοικειώνονται με την τυφλότητα

Black Light: «Μαθαίνω Χωρίς να Βλέπω» – Τα παιδιά της Αττικής εξοικειώνονται με την τυφλότητα

Η συνεργασία αυτή έχει ως σκοπό να δείξει ότι «Η αναπηρία είναι ένα κοινωνικό concept περιορισμού που οφείλει να αλλάξει». Το κοινό εξοικειώνεται με το ζήτημα της αναπηρίας και της κοινωνικής διάκρισης που βιώνουν ορισμένοι συμπολίτες μας, ενώ γεφυρώνεται το χάσμα μεταξύ φόβου και ανθρωπιάς.

Η πρώτη φάση της καμπάνιας «Δες το Αλλιώς» ολοκληρώθηκε και μέσα στον Δεκέμβριο αναμένεται και η δεύτερη φάση. Η πορεία, όμως, προς την πλήρη συμπερίληψη δε σταματά εκεί. Γίνονται περαιτέρω αναβαθμίσεις και, παράλληλα, η προσπάθεια προς μια κοινωνία ακόμη πιο συμπεριληπτική, συνεχίζεται.

Περισσότερα νέα Συλλόγων – Φορέων – ΜΚΟ

Πηγή: black-light.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *