ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ

Φωνή: Συμφωνίες & Διαφωνίες από την PhonoQuest!

Υπό το γενικό θέμα Φωνή: Συμφωνίες & Διαφωνίες, η εταιρεία PhonoQuest, που δραστηριοποιείται γύρω από την διεπιστημονική προσέγγιση ζητημάτων της ανθρώπινης φωνής, διοργανώνει το 2ο ARTience Συνέδριο για τη Φωνή, με την καθοδήγηση της διεπιστημονικής ομάδας φωνής, Voice Mentoring.

 

Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στα Τρίκαλα στις 23 – 25 Σεπτεμβρίου 2022, στο Κέντρο Έρευνας – Μουσείο Τσιτσάνη και στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων, και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Τρικκαίων, του Κέντρου Έρευνας – Μουσείου Τσιτσάνη και σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Το 2ο ARTience Συνέδριο για τη Φωνή διαρθρώνεται σε δύο βασικούς άξονες:

 • Tο θεωρητικό μέρος θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23 και το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στο Κέντρο Έρευνας – Μουσείο Τσιτσάνη και θα έχει τη μορφή στρογγυλών τραπεζών, στη διάρκεια των οποίων εισηγητές επιστήμονες και καλλιτέχνες της φωνής θα ανταλλάξουν και θα συνθέσουν τις απόψεις τους για τα βασικά ζητήματα της ανθρώπινης φωνής (δυνατότητα για διαδικτυακή παρακολούθηση).

 • Την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το πρωτοποριακό ARTience Innovative Demo Masterclass in Vocal Science, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων, το οποίο αποτελεί χορηγία της GeloRevoice by Getremed LTD.

Πρόκειται για 4 εργαστήρια για την επαγγελματική φωνή στη διάρκεια των οποίων ομάδες τραγουδιστών από διάφορα είδη τραγουδιού (κλασικό, σύγχρονο, χορωδιακό κ.α.), εκπαιδευτικών και ηθοποιών, θα συμμετέχουν σε ένα ανοιχτό μάθημα, με την καθοδήγηση της διεπιστημονικής ομάδας Voice Mentoring και επιστημονικό υπεύθυνο τον ΩΡΛ – Χειρουργό Φωνίατρο Δρ Κωνσταντίνο Λαμπρόπουλο.
Το καινοτόμο εργαστήριο φωνής, χωρισμένο σε τέσσερα μέρη, θα υποδεχθεί το ενδιαφερόμενο κοινό και τους λάτρεις της φωνητικής έκφρασης, για να παρακολουθήσουν ζωντανά όλη τη διαδικασία εκπαίδευσης των επαγγελματιών φωνής.

Για την είσοδο στη συνεδριακή αίθουσα, καθώς και στο Πνευματικό Κέντρο, είναι απαραίτητη η συμπλήρωση της Φόρμας Συμμετοχής εδώ και η επίδειξη του QR code, που αποστέλλεται στον κάθε συμμετέχοντα αμέσως μετά την εγγραφή

Το  Συνέδριο για την ανθρώπινη φωνή απευθύνεται σε:

 • Ωτορινολαρυγγολόγους

 • Φωνιάτρους/ Φωνοθεραπευτές

 • Λογοθεραπευτές

 • Επαγγελματίες και ερασιτέχνες τραγουδιστές

 • Επαγγελματίες και ερασιτέχνες ηθοποιούς

 • Σπουδαστές των άνω κατηγοριών

 • Καθηγητές φωνητικής και υποκριτικής

 • Εκπαιδευτικούς/ Δημοσιογράφους

 • Προπονητές

 • Δικηγόρους

 • Ψάλτες

 • Όσους χρησιμοποιούν τη φωνή ως εργαλείο δουλειάς

Πλατφόρμα διαδικτυακής μετάδοσης

Δίνεται η δυνατότητα διαδικτυακής παρακολούθησης των δύο πρώτων ημερών (Παρασκευή 23 και Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου). Το ARTience Innovative Demo Masterclass in Vocal Science της Κυριακής 25 Σεπτεμβρίου θα είναι διαθέσιμο μόνο δια ζώσης.

Πιστοποιητικό

Σε όλους τους συμμετέχοντες (δια ζώσης ή μέσω internet) του Συνεδρίου θα αποσταλεί ηλεκτρονικά πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Ενημέρωση για Covid-19

Καθ’όλη την διάρκεια του Συνεδρίου θα εφαρμοστούν πλήρως τα ισχύοντα υγειονομικά μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του Covid-19.

Ημερομηνία και χώροι διεξαγωγής

23-24 Σεπτεμβρίου 2022

Κέντρο Έρευνας – Μουσείο Τσιτσάνη, Βενιζέλου & Καρδίτσης 1, Τρίκαλα, 42100, Τηλ. 24310-77977
www.mouseiotsitsani.gr 

25 Σεπτεμβρίου 2022

Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων, Γαριβάλδη 8, Τρίκαλα, 42100
https://trikalacity.gr/building/pnevmatiko-kentro/

Oργάνωση: PhonoQuest AMKE

Περισσότερα νέα Συλλόγων – Φορέων – ΜΚΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *