ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εθελοντική Αιμοδοσία για Πρόσβαση στην Υγεία!

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε και η 3η Εθελοντική Αιμοδοσία από το ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ, με πλήθος κόσμου να προσέρχεται στην δομή. Αφιέρωσαν 5’ από τον χρόνο τους μοιράζοντας ζωή και ελπίδα στον συνάνθρωπο, εν μέσω μιας ιδιαίτερα δύσκολης εποχής λόγω πανδημίας και οικονομικών δυσκολιών.

 

Όπως αναφέρει η κυρία ΠΑΤΕΤΣΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, Υπεύθυνη Ε.Π. της δομής:
«Πλέον, τοΚΔΑΠ ΜΕΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ έχει εντάξει σταθερά στο ετήσιο πρόγραμμα του πολλαπλές δράσεις με στόχο την βοήθεια και στήριξη ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων. Μια εκ των δράσεων στα πλαίσια του προγράμματος ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ, είναι η καθιερωμένη ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ, πάντα σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας (ΓΝΛ) όπου ευχαριστούμε θερμά. Καθώς και τις κυρίες Διαμαντή Έλενα Ιατρό Αιμοδοσίας και Φώλλα Πόπη Επισκέπτρια Υγείας, για την άψογη συνεργασία τους. Επίσης, ευχαριστούμε την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης που στέκει πάντα αρωγός σε κάθε μας δράση. Τέλος, οφείλουμε ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο και το προσωπικό που προσήλθε στην αιμοδοσία με ενσυναίσθηση προς τον πονεμένο συνάνθρωπο. Δεσμευόμαστε στην ανιδιοτελή προσφορά βοήθειας όσων έχουν ανάγκη και καλούμε να αναζητάτε βοήθεια στα τηλέφωνα της δομής. Ανανεώνουμε το ραντεβού τον Οκτώβριο, αναμένοντας ακόμα περισσότερους φίλους στην Εθελοντική Αιμοδοσία».

Αξίζει να σημειωθεί πως, την δομή επισκέφθηκε η κυρία Σιαματά Ελένη, Αναπληρωματικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου ΓΝΛ, εκ μέρους του Διοικητή ΓΝΛ κυρίου Βλαχάκη Γρηγορίου. Ο οποίος απέστειλε θερμές ευχαριστίες και συγχαρητήρια για την τρίτη προσφορά της δομής στο Τμήμα Αιμοδοσίας, που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και απήχηση.

 

Περισσότερα νέα Συλλόγων – Φορέων – ΜΚΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *