ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Εσύ την ξέρεις;»: Συναυλία Κυκλικής Οικονομίας από τη ReUZ+ και το Δήμο Αγίου Δημητρίου!

Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Μείωσης Αποβλήτων 2022 #EWWR2022, ο Δήμος Αγίου Δημητρίου σε συνεργασία με τη ReUZ+ διοργανώνουν συναυλιακή εκδήλωση με τη σύμπραξη καλλιτεχνών, σχολικών μονάδων και φορέων κοινωνικής και αλληλέγγυας οικονομίας, το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 20:00 στο Δημοτικό θέατρο “Μελίνα Μερκούρη” με ελεύθερη είσοδο*.

ReUZ+… μαθητές με και χωρίς αναπηρία Συνεργάζονται, Συλλέγουν, Επαναχρησιμοποιούν και Δημιουργούν Τέχνη!

ReUZ+… μαθητές με και χωρίς αναπηρία Συνεργάζονται, Συλλέγουν, Επαναχρησιμοποιούν και Δημιουργούν Τέχνη!

Σκοπός της συναυλίας με τίτλο «Εσύ την ξέρεις;» είναι η ευαισθητοποίηση της κοινότητας σχετικά με την κυκλική οικονομία, καθώς και η ανάγκη συνειδητοποίησης ότι ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΦΥΣΗ και ΑΝΘΡΩΠΟΣ είναι ΕΝΑ!

Στην εκδήλωση συμμετέχουν περισσότεροι από 15 καλλιτέχνες, των οποίων οι μουσικές θα ακουστούν για πρώτη φορά πανελλαδικά, με στόχο όχι μόνο την ψυχαγωγία του κοινού, αλλά και την καλύτερη αφομοίωση του περιβαλλοντικού μηνύματος μέσα από στίχους, πολυφωνικά ρεφρέν και όμορφες μελωδίες.

Σας καλούμε να παρευρεθείτε στην εκδήλωση που αναδεικνύει τη δυναμική που αναπτύσσεται, όταν συμπράττουν εκπαιδευτικές μονάδες και συμμαχούν με την τοπική κοινωνία για την επίλυση μεγάλων κοινωνικών και περιβαλλοντικών προβλημάτων.

*Αν και η είσοδος είναι ΔΩΡΕΑΝ, προβλέπεται και ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ με ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΔΩΡΑ με την προσκόμιση ενός ΠΑΛΙΟΥ ΟΙΚΙΑΚΟΥ ΣΚΕΥΟΥΣ ή ΕΝΟΣ ΡΟΥΧΟΥ που δεν χρειάζονται πλέον όσοι/ες την παρακολουθήσουν.

Περισσότερα νέα Συλλόγων – Φορέων – ΜΚΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *