ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ένα βίντεο γεμάτο χαμόγελα για την ζωή στο «Πέταγμα»

Ο Σύλλογος Γονέων για την Υποστηριζόμενη Διαβίωση «Το Πέταγμα» ανάρτησε βίντεο με τη ζωή και την καθημερινότητα των ωφελούμενων στις Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης που διατηρεί.

Ένα βίντεο γεμάτο χαμόγελα, αισιοδοξία και συντροφικότητα  που δείχνει με τον καλύτερο τρόπο γιατί είναι αναγκαία η δημιουργία ακόμα περισσότερων Στεγών Υποστηριζόμενης Διαβίωσης, αλλά και η στήριξη των υπαρχουσών.

Δείτε το βίντεο εδώ…

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του Συλλόγου:

Καθημερινά παρέχουμε στις ΣΥΔ εξειδικευμένο προσωπικό που φροντίζει, διαπαιδαγωγεί και κοινωνικοποιεί τους φιλοξενούμενους σε 24ώρη βάση ή όποτε το χρειάζονται. Το ΠΕΤΑΓΜΑ παρέχει άνεση και ομαλότητα στη καθημερινή ζωή των ενηλίκων με Νοητική Αναπηρία, διευκολύνει τις διακοπές τους σε ατομικό ή συλλογικό επίπεδο και παρέχει συνεχή στήριξη σε αυτούς και τις οικογένειές τους. Το αποτέλεσμα αυτού του έργου είναι ότι οι υποστηριζόμενοι μας ενδυναμώνονται, βελτιώνονται και προωθούν τη θετική εικόνα του εαυτού τους, καλλιεργώντας παράλληλα τις δεξιότητές τους.

Ημερίδα «20 χρόνια Καλή Ζωή στην Κοινότητα» από το Πέταγμα

Ημερίδα «20 χρόνια Καλή Ζωή στην Κοινότητα» από το Πέταγμα

Το έργο μας.

Λειτουργούμε τρεις Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης, με εξατομικευμένα προγράμματα υποστήριξης των φιλοξενούμενων, οι οποίοι δρουν, ζουν και αναπτύσσονται ως αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας.

Περισσότερα νέα Συλλόγων – Φορέων – ΜΚΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *