ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση στις 8/3 με τίτλο «Με Γυναικείο Αποτύπωμα» από την ΕΑΟΜ-ΑμεΑ

Η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες (ΕΑΟΜ-ΑμεΑ), την Τρίτη 8 Μαρτίου, στο ξενοδοχείο Intercontinental, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας ,διοργανώνει εκδήλωση που  τελεί υπό την Αιγίδα  της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Στην εκδήλωση, τίτλος της οποίας είναι «Με Γυναικείο Αποτύπωμα», θα συμμετέχει ένας σημαντικός αριθμός αθλητριών, προπονητριών, κριτών, στελεχών του παραολυμπιακού κινήματος, γυναίκες που έχουν συμβάλει από την πλευρά τους ώστε να αναδειχτεί η γυναίκα με αναπηρία μέσα από τον αθλητισμό.

ΕΑΟΜ-ΑμεΑ: Η χρηματοδότηση από το ποσοστό του στοιχήματος, ανάσα για τον αθλητισμό και ειδικά για μια πολυομοσπονδία όπως η δική μας

ΕΑΟΜ-ΑμεΑ: Η χρηματοδότηση από το ποσοστό του στοιχήματος, ανάσα για τον αθλητισμό και ειδικά για μια πολυομοσπονδία όπως η δική μας

«Η εκδήλωση έχει σκοπό να προβάλει την ιδιαίτερη δυναμική της γυναίκας και συγκεκριμένα της αθλήτριας με αναπηρία, η οποία παρ΄ όλες τις αθροιστικά μεγάλες αντικειμενικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην καθημερινότητά της, καταφέρνει να τις υπερβαίνει. Κύριο μέρος της εκδήλωσης θα αποτελέσουν οι δικές τους τοποθετήσεις και ομιλίες. Ευχαριστούμε από καρδιάς, την πρώτη γυναίκα Ελληνίδα πρόεδρο της Δημοκρατίας, κα Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η οποία αγκάλιασε εξαρχής την εκδήλωση με αποτέλεσμα αυτή να τελεί υπό την Αιγίδα της», δήλωσε η πρόεδρος της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ κα Ιωάννα Καρυοφύλλη, αναφερόμενη στην εκδήλωση της 8ης Μαρτίου.

Το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης, η οποία θα εκκινήσει στις 18:30, θ` ανακοινωθεί σύντομα.

Πηγή: .eaom-amea.gr

Περισσότερα νέα Συλλόγων – Φορέων – ΜΚΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *