ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Εδώ έμαθα να εργάζομαι…»: Οι ΑμεΑ εργαζόμενοι της School Synergy Snacks μιλούν για την εμπειρία τους (Βίντεο)

«Εδώ έμαθα να εργάζομαι, να ετοιμάζω τις παραγγελίες, να σηκώνω το τηλέφωνο, να μιλάω με τους πελάτες. Θα ήθελα να συνεχίσω να δουλεύω και μετά την πρακτική μου», λέει η Παναγιώτα, μία νέα κοπέλα με αναπηρία που εργάζεται ως υπάλληλος στην School Synergy Snacks που είναι και η πρώτη της δουλειά.

Mάθετε περισσότερα για το πως η UNICEF Greece σε συνεργασία με το Junior Achievement Greece συμβάλλει στην ενίσχυση των δεξιοτήτων και τη δημιουργία ευκαιριών πρόσβασης στην απασχόληση και την επιχειρηματικότητα για νέες/ους με αναπηρίες, μέσα από την πρωτοβουλία «Ενδυναμώνοντας του νέους για την πρόσβαση σε αυξημένες ευκαιρίες απασχόλησης και επιχειρηματικότητας» στο πλαίσιο της πιλοτικής εφαρμογής του ευρωπαϊκού προγράμματος «Eγγύηση για το Παιδί» (ΕU Child Guarantee).

Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ…

Η συγκεκριμένη δράση υλοποιήθηκε επίσης ως μέρος της πρωτοβουλίας ‘Economic Opportunities for all‘ του JA Europeκαι τουNN Group, που δημιουργεί γέφυρες ανάμεσα στην εκπαίδευση και την αγορά εργασίας για νέους/νέες από ευάλωτες ομάδες, απομακρυσμένες περιοχές και με λιγότερες ευκαιρίες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *