Η «3S School Synergy Snacks» είναι μια Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση (Κοιν.Σ.Επ.) Ένταξης Ευάλωτων Κοινωνικών Ομάδων που λειτουργεί από το 2019 με όραμα την επαγγελματική αποκατάσταση και τη μεγαλύτερη δυνατή αυτονόμηση νέων με νοητικές αναπηρίες και άλλες αναπτυξιακές διαταραχές. Τα μέλη της 3S είναι εθελοντές εκπαιδευτικοί, γονείς και φίλοι της ευάλωτης αυτής ομάδας του πληθυσμού.

Τα προϊόντα μας είναι «Ενεργειακές Μπάρες Ξηρών Καρπών», με υψηλή θρεπτική αξία και έμφαση στην ποιότητα των πρώτων υλών.

Δραστηριότητα, σκοπός και όραμα…

Η 3S απασχολεί δημιουργικούς νέους νοητική αναπηρία και άλλες αναπτυξιακές διαταραχές, καλλιεργώντας στον καθένα ξεχωριστά τις απαραίτητες δεξιότητες που θα βοηθήσουν στην άρση των περιορισμών τους.

Πιστεύουμε στην εξωστρέφεια και σε συνεργασίες που θα ενδυναμώσουν τις προσπάθειές μας και θα μεγιστοποιήσουν τον κοινωνικό αποτύπωμα.

Επιλέγουμε την ποιότητα στα προϊόντα μας και στηρίζουμε τους τοπικούς παραγωγούς.

Οραματιζόμαστε έναν κόσμο στον οποίο τα άτομα με αναπηρίες έχουν ίσες ευκαιρίες απασχόλησης και διεκδικούν ισότιμα την ένταξή τους στην κοινωνία.

Συνέργειες…

Οι συνεργασίες με φορείς, επιχειρήσεις και άτομα που δραστηριοποιούνται στον χώρο της Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας είναι σταθερή προτεραιότητα για εμάς. Πίσω από την προσπάθεια αυτή, σημαντικό ρόλο διαδραματίζουν και οι γονείς των παιδιών που συμμετέχουν αλλά και μια σειρά από εθελοντές που συμβάλλουν, ο καθένας από τον τομέα του, στην επιτυχή πορεία του εγχειρήματος.

Ωστόσο, όσο διευρύνονται οι δραστηριότητές μας, η ομάδα μας έχει μεγαλύτερη ανάγκη από εθελοντική προσφορά ανθρώπων που πιστεύουν σε μια θετική κοινωνική αλλαγή στον χώρο της απασχόλησης των ΑμεΑ. Ελπίζουμε ότι μελλοντικά η Κοιν.Σ.Επ. μας θα αποτελέσει μια θερμοκοιτίδα ένταξης και απασχόλησης όσο γίνεται περισσότερων αποφοίτων των Ειδικών Σχολείων.

 

Επικοινωνία:

Web: http://www.schoolsynergysnacks.gr/

Email: info@schoollsynergysnacks.gr

Facebook: https://www.facebook.com/SchoolSynergySnacks

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCcw96GFuPHU6qLHaefreqEw

Τηλέφωνο: 2109213702 / 6980145001

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *