ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δράση για τον Αυτισμό από την ΑΕΚ!

H AEK και η EFDN συμμετέχουν στην Ευαισθητοποίηση της κοινωνίας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τον Αυτισμό 2 Απριλίου.

 

Η ΑΕΚ στο πρώτο παιχνίδι της (7/4/2021) για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος με τον ΠΑΟΚ, αγωνίστηκε με συλλεκτικές φανέλες οι οποίες έφεραν στο δεξί τους μανίκι το χρωματιστό κορδελάκι Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό στο πλαίσιο του More than Football Action Weeks του European Football for Development Network.

#MoreThanFootball: Οι φανέλες της ΑΕΚ που  φορέθηκαν στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ θα δημοπρατηθούν για την υποστήριξη της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας Αυτιστικών Ατόμων.

 

Η δημοπρασία θα ξεκινήσει ζωντανά κατά την έναρξη του αγώνα και όλες οι φανέλες θα είναι διαθέσιμες για να υποβάλετε τις προσφορές σας έως τις 24 Απριλίου ΕΔΩ…

Στο πλαίσιο του #MoreThanFootballActionWeek του EFDN, η AEK είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία της με το MatchWornShirt για να διοργανώσουν μια φιλανθρωπική δημοπρασία εμφανίσεων.

Οι #MorethanfootballActionWeeks είναι μια πρωτοβουλία του EFDN που υποστηρίζεται από το UEFA Foundation for Children και το ECA, και αποτελεί τη μεγαλύτερη εκστρατεία για την κοινωνική ευθύνη στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Για αυτήν την ειδική περίσταση, οι φορεμένες φανέλες της ΑΕΚ, που με υπερηφάνεια θα φέρουν στο δεξί μανίκι τη χρωματιστή κορδέλα ευαισθητοποίησης για τον αυτισμό, θα διατεθούν σε δημοπρασία.

Για να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο η μοναδικότητα αυτών των εμφανίσεων, κάθε φανέλα θα υπογραφεί ξεχωριστά από τον αντίστοιχο παίκτη μετά τον αγώνα κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

 

Περισσότερα νέα Συλλόγων – Φορέων – ΜΚΟ

 

Πηγή: https://www.autismgreece.gr/

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *