ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Χρυσό Βραβείο για το Τζάμπολ Αγάπης στο Φεστιβάλ Εθελοντισμού Voluntary Action!

Για έβδομη φορά το skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα διοργάνωσε το Φεστιβάλ Εθελοντισμού Voluntary Action στο Παλιό Αμαξοστάσιο Ο.ΣΥ. Σκοπός του φεστιβάλ και αυτή τη χρονιά ήταν η σύγκλιση του οικοσυστήματος του εθελοντισμού και η ανάδειξη της παραγωγής κοινωνικών αγαθών στην Ελλάδα.

Το «Τζάμπολ Αγάπης» συμμετείχε για πρώτη φορά, με εκθεσιακό χώρο και συμμετοχή σε δραστηριότητες με σκοπό την ενημέρωση των επισκεπτών για το πρόγραμμα διδασκαλίας της Ειδικής Καλαθοσφαιρικής Αγωγής.

Ιδιαίτερη χαρά για το πρόγραμμα διδασκαλίας μας και τη Συμπερίληψη, ήταν η βράβευση μας με το Χρυσό Βραβείο για τη δράση των εθελοντών και εθελοντριών μας. Ευχαριστούμε τους ανθρώπους οι οποίοι κάθε εβδομάδα βρίσκονται κοντά στα παιδιά μας και μας κάνουν υπερήφανους για την προσπάθειά τους.

Σκοπός των βραβείων και των τιμητικών διακρίσεων «Voluntary Action» που διοργανώνει το skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα είναι η βράβευση των ανθρώπων εκείνων οι οποίοι καθημερινά δίνουν αυθόρμητα ένα κομμάτι του εαυτού τους στην κοινωνία ώστε να εξασφαλίσουν ένα ομορφότερο μέλλον για εκείνους που το έχουν ανάγκη.

Ο Ολυμπιακός μαζί με τα παιδιά του «Τζάμπολ Αγάπης» (Βίντεο)

Ο Ολυμπιακός μαζί με τα παιδιά του «Τζάμπολ Αγάπης» (Βίντεο)

Η παρουσίαση της απονομής έγινε από την κυρία Αλεξία Κάρκαλου, την υπεύθυνη Skywalker Society, και την κυρία Μαρία Καμάνη, την Community Manager Εθελοντισμού. Οι νικητές των βραβείων αναδείχθηκαν με την πολύτιμη συμβολή της επιτροπής αξιολόγησης, η οποία απαρτιζόταν από τα εξής μέλη:

Ερμίνα Γάκη, Συμβουλευτική Ψυχολόγος (ΜΑ), Διαχείριση Υγείας και Στρες (MSc), Health & Wellness Coach
Γιάννης Κώτης, Μέλος Κ.Ε.Μ.ΕΛ., Σύμβουλος Επιχειρήσεων & Master Executive Coach, πρώην πρόεδρος Algida
Δημήτριος Μιχαηλίδης, Δημοσιογράφος, ΑγροΝέα και AgroBus
Θεοδώρα Φούντα, Executive and Career Coach, University of Glasgow (MPhil), Certified Coach, University of Cambridge, UK

Περισσότερα νέα Συλλόγων – Φορέων – ΜΚΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *