ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

Άννα Κετσετζή – Συνδημιουργός της ομάδας “Ελλάδα Προβλήματα στην Ειδική Αγωγή”

Γεννήθηκα το 1981 στην Θεσσαλονίκη. Το 2003 αποφοίτησα από την Φιλοσοφική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου και συγκεκριμένα από το τμήμα Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας, όπου συμμετείχα και στην αρθρογραφία της εφημερίδας της σχολής. Μετά την αποφοίτησή μου, εκπαιδεύτηκα στην Μεθοδολογία της Διδασκαλίας της Αγγλικής και στην Διδασκαλία γραμματικής της Αγγλικής Γλώσσας για δύο χρόνια.

Εργάστηκα από το 2003 σε ιδιωτικά κέντρα ξένων γλωσσών ως καθηγήτρια όλων των επιπέδων, γνωρίζω γαλλικά σε επίπεδο B2 και υπολογιστές. Έχω επιμόρφωση στην ειδική αγωγή και εκπαίδευση από το πανεπιστήμιο του Αιγαίου.

Εδώ και λίγους μήνες είμαι αναπληρώτρια καθηγήτρια στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση, στην Δυτική Θεσσαλονίκη.

Αγαπώ την διδασκαλία και την δουλειά μου αλλά το μεγαλύτερο μου πάθος είναι η οικογένεια μου. Είμαι σύζυγος του Λαζάρου Σαραφίδη από το 2008 και έχουμε δύο κόρες.

Η επαφή μου με την ειδική αγωγή ήταν αναγκαία και καθοριστική καθώς η κόρη μου βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού.

Το 2018 σε συνεργασία με τον σύζυγό μου δημιουργήσαμε στο Facebook την ομάδα “Ελλάδα Προβλήματα στην Ειδική Αγωγή” με σκοπό να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, οι γονείς που αντιμετώπιζαν προβλήματα αποζημιώσεων από τον ΕΟΠΥΥ. Οι ανάγκες αυξήθηκαν, τα μέλη της ομάδας έγιναν χιλιάδες και από τότε μέχρι σήμερα προσπαθούμε να γίνουμε αρωγοί και συμμέτοχοι στον αγώνα για τα δικαιώματα των παιδιών με αυτισμό και άλλες αναπηρίες.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *