ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αναδείξτε με την ψήφο σας το autismap.gr, για μια κοινωνία πιο φιλική στον αυτισμό!

Το Κέντρο Παιδιού και Εφήβου μας καλεί να αναδείξουμε το autismap.gr, για μια κοινωνία πιο φιλική στον αυτισμό ψηφίζοντας το στα βραβεία Bravo!

Μπορείτε να ψηφίσετε εδώ…

Στο nevronas.gr είμαστε χαρούμενοι που υποστηρίζουμε στρατηγικά και επικοινωνιακά την προσπάθεια του autismap.gr αλλά και για την γενικότερη συνεργασία με το Κέντρο Παιδιού και Εφήβου.

Το autismap.gr αποτελεί την πρώτη διαδικτυακή πύλη ενημέρωσης για τον αυτισμό στην Ελλάδα. Δημιουργήθηκε με στόχο την υποστήριξη των δικαιωμάτων και της κοινωνικής ένταξης των ατόμων με αυτισμό και των οικογενειών τους, την ενίσχυση της προσβασιμότητας τους στις κατάλληλες δομές και υπηρεσίες καθώς και την καταπολέμηση του στίγματος. Επιπλέον ο οδηγός αποσκοπεί στη δικτύωση υπηρεσιών και δομών και την ενημέρωση επιστημόνων/επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στον τομέα των ΔΑΦ, συμβάλλοντας στη μεταξύ τους διάδραση και στη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών . Η λειτουργία της ιστοσελίδας δεν έχει κερδοσκοπικό χαρακτήρα.

Το Κέντρο Παιδιού και Εφήβου είναι η μεγαλύτερη μη κερδοσκοπική εταιρεία στην Ελλάδα που έχει την έδρα στην επαρχία και μάλιστα στο ακριτικό νησί της Χίου και ένας από τους δυναμικότερους οργανισμούς στον τομέα της ψυχικής υγείας στη χώρα. Στα 26 χρόνια λειτουργίας του (έτος ίδρυσης 1996) έχει καταφέρει να υποστηρίξει 9.364 παιδιά, εφήβους, ενήλικες με αναπτυξιακές, συναισθηματικές και ψυχιατρικές δυσκολίες και τις οικογένειές τους. Το όραμα για ένα κόσμο που μιλά για την ψυχική υγεία με άνεση και αναγνωρίζει, κατανοεί και αποδέχεται τη διαφορετικότητα των ατόμων με ψυχιατρικές/ψυχολογικές/αναπτυξιακές διαταραχές, είναι η κινητήριος δύναμη του Κέντρου Παιδιού και Εφήβου.

Περισσότερα νέα Συλλόγων – Φορέων – ΜΚΟ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *