ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αμυμώνη: Προσφέρεις για καλό σκοπό και σου προσφέρουμε υπέροχα Δώρα!

Αμυμώνη… Λαχειοφόρος  2021! Μπες στην κλήρωση σε 3 βήματα και στήριξε την εκπαίδευση και τις θεραπείες των παιδιών με προβλήματα όρασης και πρόσθετες αναπηρίες.
Μπες στην ηλεκτρονική φόρμα: https://donate.amimoni.gr/
Συμπλήρωσε το συνολικό ποσό (2,5 € / λαχνό – π.χ. για 4 λαχνούς 10 €)
Επίλεξε Για τη Λαχειοφόρο 2021
Κι εμείς θα σου στείλουμε ηλεκτρονικά τους λαχνούς σου!
Λίστα Δώρων
Πακέτο 4 διανυκτερεύσεων σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό στο Century Resort στην Κέρκυρα
Πακέτο 2 διανυκτερεύσεων σε δίκλινο δωμάτιο με ημιδιατροφή στο Paradise Hotel Corfu
Πακέτο 2 διανυκτερεύσεων για 2-4 άτομα στο Agni Suites στη Λευκάδα
Πακέτο 2 διανυκτερεύσεων 2-4 άτομα στο Agni Suites στη Λευκάδα
Smartwatch Garmin Venu 2S Slate Grey, χορηγία της εταιρείας Quality Printing Solutions
Δωροεπιταγή 200 Ευρώ για ποδήλατο Gatsoulis Bicycles
Toshiba Android TV 32”, χορηγία της εταιρείας Ginbits
Πακέτο 2 Μαθημάτων Ιππασίας από τον Αττικό Όμιλο Ιππασίας
Γυναικεία τσάντα parkhouse.gr
Διάβασε τους όρους συμμετοχής εδώ:
ΟΡΟΙ ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΥ 2021
1. Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με προβλήματα όρασης και πρόσθετες αναπηρίες «Η Αμυμώνη», www.amimoni.gr, διενεργεί Λαχειοφόρο Αγορά για την ενίσχυση του έργου του.
2. Συνολικά θα διατεθούν 3.000 λαχνοί, προς 2,5€ ο καθένας.
3. Η διάθεση των λαχνών γίνεται από τις εγκαταστάσεις της Αμυμώνης, Λεωφόρος Βουλιαγμένης, Πρώην Αμερικανική Βάση, Ελληνικό, τηλ. 210 9631441, αλλά και ηλεκτρονικά μέσα από τη φόρμα δωρεών της ιστοσελίδας https://donate.amimoni.gr/ συμπληρώνοντας το συνολικό ποσό (2,5 € / λαχνό – π.χ. για 4 λαχνούς 10 €) και επιλέγοντας «Για τη Λαχειοφόρο 2021»
4. Η κλήρωση θα γίνει στις 14 Ιανουαρίου 2022 στις εγκαταστάσεις της Αμυμώνης, Λεωφόρος Βουλιαγμένης, Πρώην Αμερικανική Βάση, Ελληνικό.
5. Από την κλήρωση θα αναδειχθούν συνολικά 9 τυχεροί και σε κάθε τυχερό λαχνό αντιστοιχεί ένα δώρο. Αλλαγές ή εξαργυρώσεις δώρων δεν είναι δυνατόν να γίνουν.
6. Το πακέτο διανυκτερεύσεων στο ξενοδοχείο Century Resort αντιστοιχεί σε 4 διανυκτερεύσεις με πρωινό για τις χρονικές περιόδους από 01/05/2022 έως 31/05/2022 ή 01/10/2022 έως 31/10/2022.
7. Τα πακέτα διανυκτερεύσεων στο Agni Suites αντιστοιχούν σε 2 διανυκτερεύσεις για τις χρονικές περιόδους έως 6/6/2022 και από 15/9/2022.
8. Το πακέτο διανυκτερεύσεων στο ξενοδοχείο Paradise Hotel Corfu αντιστοιχεί σε 2 διανυκτερεύσεις με ημιδιατροφή κατόπιν διαθεσιμότητας και εξαιρούμενης της υψηλής περιόδου.
9. Τα αποτελέσματα της κλήρωσης θα αναρτηθούν την ίδια ημέρα στην ιστοσελίδα της Αμυμώνης www.amimoni.gr και οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά, ανάλογα με τα στοιχεία που έχουν δώσει, μέσα σε διάστημα 10 ημερών από την ημερομηνία της κλήρωσης.
10. Για την παραλαβή των δώρων τους είναι υποχρεωμένοι να προσκομίσουν στην Αμυμώνη το απόκομμα του τυχερού λαχνού, ή την γραπτή επιβεβαίωση που έχουν λάβει στην περίπτωση της ηλεκτρονικής αγοράς των λαχνών, μαζί με την αστυνομική τους ταυτότητα.
11. Η παραλαβή των δώρων των τυχερών, πρέπει να γίνει μέσα σε διάστημα τριών μηνών από την ημερομηνία της κλήρωσης της λαχειοφόρου αγοράς. Μετά το πέρας των τριών μηνών και αφού έχει ειδοποιηθεί ο τυχερός, το δώρο περνά στην κυριότητα της Αμυμώνης, που θα το αξιοποιήσει για την ενίσχυση του έργου της.
12. Ο χρήστης με τη συμμετοχή του στην κλήρωση, παρέχει στην Αμυμώνη, τη συναίνεσή του για την επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, για την εξυπηρέτηση των σκοπών της εν λόγω κλήρωσης σύμφωνα με τους παρόντες Όρους.
13. Τα έσοδα της λαχειοφόρου αγοράς της Αμυμώνης, θα καλύψουν τις τρέχουσες ανάγκες των τεσσάρων δομών της που εξυπηρετούν παιδιά και ενήλικες με προβλήματα όρασης και πρόσθετες αναπηρίες.
14. Η συμμετοχή στη λαχειοφόρο αγορά προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των παρόντων όρων.
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινώνησε μαζί μας στο pr@amimoni.gr ή στα 6936182134, 6936182312.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *