ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΑΓΩΝΕΣ «ΠΡΟΣΒΑΣΗ» ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι 2οι ΑΓΩΝΕΣ «ΠΡΟΣΒΑΣΗ» ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, που πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 19 Ιουλίου 2022 στο ΕΑΚ Λάρισας και διοργανώθηκαν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά από το ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ.

 

Όπως αναφέρει η κα Πατέτσου Ευαγγελία, Υπεύθυνη Ε.Π. του ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ:
«Ολοκληρώθηκαν επιτυχώς οι 2οι ΑΓΩΝΕΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. Όπου πλέον αποτελούν θεσμό στο ετήσιο πρόγραμμα της δομής. Κατορθώσαμε και αυτή την φορά να αποδείξουμε πως, όλοι μπορούμε! Αλλά και να δείξουμε στην πράξη την έννοια του όρου συμπερίληψη. Όλα τα παιδιά που παρευρέθηκαν, συμμετείχαν σε αγωνίσματα όπως: ρίψεις, δρομικά αγωνίσματα, μπάσκετ, taekwondo, τοξοβολία, χορευτικά.

Ευχαριστούμε θερμά τα παιδιά και τους γονείς του ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ που σε κάθε εκδήλωση είναι δίπλα μας και όλοι μαζί «παλεύουμε για την πρόσβαση όλων και παντού». Επίσης, ευχαριστούμε το Play Education και την κα Σταυρή Ιωάννα που όλοι μαζί για δεύτερη χρονιά υλοποιούμε την έννοια της συμπερίληψης στην πράξη! Την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης που σε κάθε εκδήλωση είναι πλάι μας με αγάπη προς τα παιδιά. Ακόμη, ευχαριστούμε την κα Τζιώκα Άννυ και την Λινάτσα για την εθελοντική προσφορά σε χυμούς και στολισμό. Επίσης, ευχαριστούμε και πάλι τους εθελοντές από το Τμήμα Εργοθεραπείας
του 2 ου ΔΙΕΚ Λάρισας για την πολύτιμη βοήθειά τους. Τέλος, ένα τεράστιο ευχαριστώ στον αξιότιμο κύριο Παιδή Αθανάσιο που σε κάθε εκδήλωση μας τιμά με την παρουσία του και ανταποκρίνεται σε κάθε ανάγκη του χώρου των ΑμεΑ. Το μεγαλύτερο συγχαρητήρια ανήκει σε όλο το προσωπικό του ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ που για τρίτη χρονιά δίνει τον καλύτερό του εαυτό για να βλέπει αυτά τα υπέροχα χαμόγελα των παιδιών και διοργανώνει εκδηλώσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες του κάθε παιδιού, όπως και τον κο Τσάκαλο Γεώργιο πιστοποιημένο εκπαιδευτή Taekwondo ΑμεΑ για το έργο που προσφέρει στα
παιδιά μας».

Δεσμευόμαστε του χρόνου για την υλοποίηση των τρίτων Αγώνων Πρόσβασης στον Αθλητισμό για Όλους με ακόμα περισσότερες εκπλήξεις και αγωνίσματα!

Περισσότερα νέα Συλλόγων – Φορέων – ΜΚΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *