ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η 5η Επίδειξη Μόδας ΑμεΑ στο κλειστό γήπεδο Παλαιού Φαλήρου “Σοφία Μπεφόν”

Στο κλειστό γήπεδο Παλαιού Φαλήρου “Σοφία Μπεφόν”, θα πραγματοποιηθεί η 5η Επίδειξη Μόδας ΑΜΕΑ, από τον Σύλλογο ΔΥΑΜΕΑ – Δεν Υπάρχουν Άνθρωποι Με Ειδικές Ανάγκες Μόνο Άνθρωποι και υπό την αιγίδα του Δήμου Παλαιού Φαλήρου.

 

Επίδειξη Μόδας ΑμεΑ…η Ιδέα που έγινε Θεσμός!

11 Μαΐου 2020 δίνουμε όλοι ραντεβού στο Παλαιό Φάληρο στο κλειστό «Σοφία Μπεφόν», σε μία τοποθεσία που επιλέχθηκε από τους διοργανωτές γιατί αποτελεί ιδανικό «οδηγό» για όλους όσοι συμμετέχουν στην Επίδειξη Μόδας ΑΜΕΑ.

Η Σοφία Μπεφόν η εθελόντρια της ζωής… γεννήθηκε στις 5 Οκτωβρίου 1966 στην Αθήνα. Το όνειρό της ήταν να σπουδάσει γιατρός και το 1984 κατάφερε να περάσει στην Ιατρική Σχολή Αθηνών. Με ζήλο πραγματοποιείται η επιθυμία της να προσφέρει βοήθεια σε αυτούς που είχαν ανάγκη. Έτσι λοιπόν το κομμάτι της προσφοράς με γνώμονα τον ΑΝΘΡΩΠΟ θα τιμήσει το όνομά της στην πασαρέλα της ΑΓΑΠΗΣ.

 

δυαμεα

 

Παραολυμπιονίκες, αθλητές ΑμεΑ, πρώην και νυν μοντέλα, εστεμμένες διαγωνισμών ομορφιάς, απλοί αθλητές, χορευτές θα είναι όλοι εκεί, φορώντας τα ρούχα με τα οποία θα πραγματοποιηθεί η 5η Επίδειξη Μόδας ΑΜΕΑ από τον Οίκο Μόδας «Nikos-Takis».

Δείτε το video από την 1η Επίδειξη Μόδας ΑΜΕΑ

 

Διαβάστε ακόμη…

Συνέντευξη με την πρόεδρο του Συλλόγου ΔΥΑΜΕΑ κα Σύλβια Αντώναρου

Περισσότερα νέα Συλλόγων – Φορέων – ΜΚΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *