ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

UniquAll: Το MEGA υποστηρίζει τις Αθλητικές Ακαδημίες Συμπερίληψης

Το UniquAll και το MEGA ενώνουν τις δυνάμεις τους για να επικοινωνήσουν από κοινού ένα ηχηρό μήνυμα ισότητας. Σκοπός του UniquAll, είναι ο αθλητισμός να αποτελέσει ένα μέσο ενδυνάμωσης και εξέλιξης των παιδιών με αναπηρία.

 

Παράλληλα, αποσκοπεί να αποτελέσει το έναυσμα για την ευαισθητοποίηση και την ενεργοποίηση της ευρύτερης κοινωνίας προς την αποδοχή της διαφορετικότητας. Σε αυτό του το όραμα, το MEGA, στο πλαίσιο της εταιρικής του υπευθυνότητας και με έντονο το αίσθημα της προσφοράς στέκεται συμπαραστάτης, ενισχύοντας με κάθε δυνατό τρόπο τη «φωνή» του.

 Αθλητικές Ακαδημίες Συμπερίληψης…

Ο πρώτος κύκλος εφαρμογής του προγράμματος του UniquAll αφορά στην εκμάθηση της Ειδικής Καλαθοσφαιρικής Αγωγής. Απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια από 8 ετών, τα οποία βρίσκονται στο Φάσμα του Αυτισμού. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει προπονήσεις σε εβδομαδιαία βάση, στη Λεόντειο Σχολή Νέας Σμύρνης.

 

Το UniquAll έχει ως αποστολή την παροχή κατάλληλου περιβάλλοντος συν-εκπαίδευσης και συν-άθλησης μεταξύ παιδιών. Εμπνευστής του προγράμματος είναι ο σπουδαίος βετεράνος αθλητής του μπάσκετ, Δημήτρης Παπανικολάου, ο οποίος έχει αφιερωθεί στην εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό. Συνοδοιπόροι και πρεσβευτές του προγράμματος, είναι ο θρύλος του ευρωπαϊκού μπάσκετ, Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο μοναδικός Έλληνας μέλος του Hall of Fame, Νίκος Γκάλης.

Επικοινωνία

Τηλέφωνο: 6981 000 709

Emailcontact@uniquall.net

 

Περισσότερα νέα Συλλόγων – Φορέων – ΜΚΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *