ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το Πασχαλινό Camp της Ειδικής Καλαθοσφαιρικής Αγωγής του «Τζάμπολ Αγάπης»! (Βίντεο)

Πραγματοποιήθηκε το 1ο Πασχαλινό Camp της Ειδικής Καλαθοσφαιρικής Αγωγής του «Τζάμπολ Αγάπης» με την υποστήριξη του ΕΣΑΚΕ και του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.

 

Την 1η ημέρα του Πασχαλινού camp Συνεκπαίδευσης τα κορίτσια του Τζάμπολ Αγάπης προπονήθηκαν μαζί με τα κορίτσια του Ατρόμητου Πειραιά και τα Τζούνιορ μας με τον Πειραϊκό Σύνδεσμο.

Ευχαριστούμε τους νεαρές αθλήτριες, τους γονείς τους και τούς προπονητές τους τον για τη όμορφη αθλητική παρέα!

Τη 2η ημέρα του Πασχαλινού camp Συνεκπαίδευσης τα παιδιά μας προπονήθηκαν μαζί με την Αφροδίτη Κοσμά, διεθνή καλαθοσφαιρίστρια και πλέον προπονήτρια του μπάσκετ.

Στην 3η ημέρα του Πασχαλινού camp Συνεκπαίδευσης, είχαμε γενέθλια για τα 6 χρόνια του Τζάμπολ Αγάπης. Όλα τα παιδιά ευχήθηκαν για την πορεία της Ειδικής Καλαθοσφαιρικής Αγωγής.

Ευχαριστούμε όλα τα παιδιά, τους γονείς και τους φίλους που βρέθηκαν κοντά μας. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους καθηγητές της Ειδικής Αθλητικής Αγωγής και τους βοηθούς προπονητές μας, για την προσφορά τους και τη διδασκαλία τους προς τα παιδιά μας.

Ολοκληρώσαμε μία νέα δράση της Ειδικής Καλαθοσφαιρικής Αγωγής.

Ευχαριστούμε για άλλη μία φορά τον ΕΣΑΚΕ και το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για την αρωγή τους στην υλοποίηση του προγραμματισμού μας.

Συνεχίζουμε στον 7ο χρόνο μας, σε όλη την Ελλάδα.

Περισσότερα νέα Συλλόγων – Φορέων – ΜΚΟ

Πηγή: https://tzampolagapis.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *