ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το HIGGS άνοιξε τις αιτήσεις για τον 16ο κύκλο Accelerator!

To Accelerator του HIGGS είναι ένα εξειδικευμένο εκπαιδευτικό και συμβουλευτικό πρόγραμμα για Μη Κερδοσκοπικές Οργανώσεις (ΟΚοιΠ), με σκοπό να τις υποστηρίξει σε θέματα στρατηγικής, που επηρεάζουν τόσο τη γενικότερη λειτουργία της οργάνωσης όσο και την εξέλιξη των υπό διαμόρφωση προτάσεών τους.

Οι αιτήσεις για τον 16ο κύκλο Accelerator μπορούν να κατατεθούν μέχρι 10/4 εδώ…

 

Το πρόγραμμα απευθύνεται:

– σε μικρές ή μεσαίες ΟΚοιΠ, οι οποίες έχουν κλείσει τουλάχιστον 2 χρόνια λειτουργίας και έχουν μέχρι και 40 εργαζόμενους (διοικητικό προσωπικό) μόνιμης και πλήρους απασχόλησης.
– και σε ΟΚοιΠ που έχουν παρακολουθήσει το πρόγραμμα Accelerator στο παρελθόν.

Χαρακτηριστικά και παροχές προγράμματος

Κόστος: Προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ
Διάρκεια: 6 μήνες
Έναρξη: 2 φορές/έτος, Νοέμβριο και Μάϊο
Bootcamp: Υποχρεωτική εντατική εκπαίδευση 4 εβδομάδων (καθημερινές, 10:00 – 16:00) σε συνολικά 16 θεματικές.
Workshops: εκπαιδευτικά σεμινάρια ειδικά προσαρμοσμένα στις ανάγκες των ελληνικών ΟΚοιΠ.
Εβδομαδιαίες συναντήσεις: υποστήριξη στη δημιουργία ενός business plan (επιχειρηματικού πλάνου) και στη δημιουργία προτάσεων χρηματοδότησης προς εγχώριους και διεθνείς δωρητές.
Συμβουλευτική: one to one συναντήσεις με τους Εξειδικευμένους Συνεργάτες και τους Ειδικούς της Ομάδας του HIGGS για κάθε πτυχή της λειτουργίας τους. Θέματα: Νομικά, Φοροτεχνικά/Λογιστικά, Marketing & Επικοινωνία, Facebook/Website, Προσέλκυση/Διαχείριση Εθελοντών, Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (ΕΚΕ)
Networking/Διασύνδεση: με μεγάλες ελληνικές και διεθνείς ΟΚοιΠ, χρηματοδότες και ΜΜΕ, αλλά και με τις ΟΚοιΠ που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Incubator προς την κατεύθυνση της κατάθεσης κοινών προτάσεων.
Δωρεάν χρήση των χώρων του HIGGS (co-working space, αίθουσες συναντήσεων & αίθουσες εκδηλώσεων): για την πραγματοποίηση των δράσεών τους.

Το πρόγραμμα Accelerator πραγματοποιείται κατά κύριο λόγο διαδικτυακά.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να γνωρίσετε από κοντά την Ομάδα μας, περιμένουμε το email σας στο info@higgs3.org και ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε στο HIGGS!

Κάντε την αίτησή σας εδώ…

 

Περισσότερα νέα Συλλόγων – Φορέων – ΜΚΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *