ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Θέση Εργασίας για Φροντιστή ΑμεΑ

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων “ΑΛΜΑ” είναι μη κερδοσκοπικό σωματείο (Αρ. Απ. 4533/1996) που ιδρύθηκε το 1996 από ομάδα επιστημόνων διαφόρων ειδικοτήτων και εργαζομένων στην ειδική αγωγή.

Ο Σύλλογος υλοποιεί εκπαιδευτικά, αθλητικά, πολιτιστικά και ψυχαγωγικά προγράμματα για παιδιά και ενήλικες με αναπηρία (νοητική υστέρηση, αυτισμό) με στόχο την ανάπτυξη δεξιοτήτων, την κοινωνικοποίηση και τη δημιουργική απασχόλησή τους στον ελεύθερο χρόνο τους.

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων «ΑΛΜΑ», που εδρεύει στο Π. Φάληρο, αναζητά συνεργάτη – μερικής απασχόλησης – για την κάλυψη θέσης ΦΡΟΝΤΙΣΤΗ ατόμων με αναπηρία.

Η θέση αφορά τη Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης (ΣΥΔ) του συλλόγου ΑΛΜΑ και προϋποθέτει τη διανυκτέρευση στη στέγη για δύο βράδια την εβδομάδα.

Θα συνεκτιμηθεί η ύπαρξη συστάσεων.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να αποστείλουν βιογραφικό σημείωμα μέχρι τις 19/06/2020 στο email: personnel@alma-amea.gr υπόψην: κας Σ. Νικολάου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα: 210.9828150 / 210 8664100 από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 10:00 – 15:00.

 

Πηγή: https://alma-amea.gr/

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *