ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Θέσεις Εργασίας για Ψυχολόγο και Ειδικό Παιδαγωγό

find job

Θέσεις Εργασίας για Ψυχολόγο & Ειδικό Παιδαγωγό στο Κέντρο Ημέρας Εφήβων με Αυτισμό στη Δυτική Αττική «Στην Αυλή του Κόσμου»…

Το Δ.Σ. της Αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας Κέντρο Παιδιού και Εφήβου, με έδρα τη Χίο, Εγκρεμού 30, καλεί τους υποψηφίους να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για την κάλυψη:

Δύο θέσεων εργασίας στο Κέντρο Ημέρας Εφήβων με Αυτισμό στη Δυτική Αττική «Στην Αυλή του Κόσμου» του Κ.Π.Ε. στην Αθήνα, με ειδικότητα:

  1. Ψυχολόγος (1 θέση) (μερικής απασχόλησης)
  2. Ειδικός/ή παιδαγωγός (1 θέση)  (μερικής απασχόλησης)

Η συνεργασία θα έχει τη μορφή εξαρτημένης σχέσης εργασίας διάρκειας 11 μηνών.

Α. Απαιτούμενα Δικαιολογητικά

  • · Αίτηση Υποψηφιότητας ΕΔΩ
  • · Φωτοαντίγραφα τίτλων σπουδών
  • · Φωτοαντίγραφο άδειας ασκήσεως επαγγέλματος (όπου απαιτείται)
  • · Φωτοαντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας
  • · Βιογραφικό σημείωμα

Επίσης θα συνεκτιμηθούν: προϋπηρεσία σε συναφές αντικείμενο εργασίας, εθελοντική εργασία σε Κ.Η. εξειδικευμένα στις Δ.Α.Φ., Πιστοποιημένες εκπαιδεύσεις σε συναφή με τη θέση αντικείμενα, πιστοποιημένη γνώση Αγγλικής γλώσσας, γνώση χειρισμού Η/Υ, ο δυναμικός χαρακτήρας, η ευχέρεια στην επικοινωνία – οργάνωση και η ικανότητα συνεργασίας μέσα σε ομάδα.

Οι υποψήφιοι που δεν θα προσκομίσουν το σύνολο των απαραίτητων δικαιολογητικών θα αποκλείονται από την διαδικασία επιλογής προσωπικού. Οι κατέχοντες τίτλους σπουδών που έχουν αποκτηθεί στην αλλοδαπή ή σε ιδιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα εσωτερικού, υποχρεούνται να έχουν την σχετική αναγνώριση και αντιστοίχιση από τον ΔΟΑΤΑΠ. Οι άνδρες υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις κατά την ημερομηνία έναρξης της σύμβασης.

Β. Διαδικασία Επιλογής

Η επιλογή των τελικών υποψηφίων θα γίνει από επιτροπή του φορέα και για την τελική επιλογή θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη (μέσω τηλεδιάσκεψης) σε μέρες και  ώρες που θα ανακοινωθούν στους υποψήφιους τηλεφωνικά μετά τις 23/01/2021.

Γ. Κατάθεση δικαιολογητικών – ημερομηνίες υποβολής δικαιολογητικών

Αιτήσεις συμμετοχής, με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά θα υποβάλλονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση kentro_imeras@kpechios.οrg  με τίτλο «θέση Ψυχολόγου-Αθήνα» ή «θέση Ειδικού/ής Παιδαγωγού-Αθήνα»  από την δημοσίευση της παρούσης ως τις 23/01/2021.

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την κα Γεωργιάδου Παναγιώτα (τηλ. 2105789190, φαξ 2105789191, e-mail kentro_imeras@kpechios.org), από Δευτέρα ως Παρασκευή 09:00 – 14:30.

 

Πηγή: https://kpechios.gr/

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *