ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στηρίζουμε τον Άλλο Άνθρωπο που συνεχίζει να μαγειρεύει και στην καραντίνα για Όλους!

Ακολουθεί μήνυμα από Ο Άλλος Άνθρωπος Κοινωνική Κουζίνα Δωρεάν Φαγητό για Όλους! Δείτε πως μπορείτε να βοηθήσετε τη δύσκολη περίοδο της καραντίνας! Ενημερώστε κόσμο που έχει ανάγκη!

 

Καλημέρα Άλλοι Άνθρωποι, η δεύτερη απαγόρευση ήρθε και ο Άλλος Άνθρωπος συνεχίζει να μαγειρεύει καθημερινά στη Μεγάλου Αλεξάνδρου 122, στον Κεραμεικό, απο 9 το πρωί έως 5 το απόγευμα, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Όταν λοιπόν βλέπετε και γνωρίζετε ανθρώπους που έχουν ανάγκη ένα πιάτο ζεστό φαγητό, ενημερώστε τους να έρχονται και να το παίρνουν χωρίς να έχουμε καμιά επαφή, χωρίς να χρειάζεται να δείξουν κανένα είδους χαρτί, ταυτότητα κλπ και τηρώντας τα μέτρα ασφαλείας, όσο περισσότερο μπορούμε.

Η συγκομιδή τροφίμων είναι δύσκολη και για να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό το ελάχιστο που μπορούμε πρέπει να μας έρχονται τρόφιμα. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο με παραγγελία από το  ίντερνετ και να μας τα στέλνουν στη Μ. Αλεξάνδρου 122, στον Κεραμεικο, τηλέφωνο επικοινωνίας: 6940882355 Κωνσταντινος

Οι ανάγκες λοιπόν είναι:

Ζυμαρικά
Όσπρια
Ρύζι
Πελτέδες
Πουμαρό
Ελαιόλαδο
Λαχανικά
Μπαχαρικά
Φρούτα
Φυτικά Γάλατα, καφέδες,ζάχαρη
Χαρτοπετσέτες
Ρόλο κουζίνας
Μπολάκια συσκευασίας με καπάκι από Σοφοκλέους και Σωκρατους γωνία 6 ευρώ τα 100 τεμ (210523 2182 Παναγιώτης)
Χλωρίνη, οινόπνευμα, γάντια λαρτζ, μάσκες, απολυμαντικά

 

 

Οποίος μπορεί λοιπόν κάνει παραγγελία ότι μπορεί και μας τα φέρνουν εκεί ή απλά στέλνετε sms με τον κωδικό 4 και τα φέρνετε εσείς από 9 το πρωί έως 4 το απόγευμα.

Επίσης αν γνωρίζετε ανθρώπους στην περιοχή σας που έχουν ανάγκη και δεν έχουν την δυνατότητα μετακίνησης, μπορείτε να έρχεστε να παίρνετε φαγητό και να κάνετε εσείς τη διανομή.

PayPal Account: https://www.paypal.me/oallosanthropos
ACCOUNT NUMBER NATIONAL BANK OF GREECE
IBAN GR7801100840000008460940235 PANAGOULA M. POLYCHRONOPOULOU
SWIFT / BIC: ETHNGRAA.

 

Περισσότερα νέα Συλλόγων – Φορέων – ΜΚΟ

 

Το διαβάσαμε: Ο Αλλος Ανθρωπος Κοινωνικη Κουζινα Δωρεαν Φαγητο Για Ολους

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *