ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στήριξη στους πληγέντες της Κρήτης από το Humanity Greece

Ενόψει των καταστροφικών πλημμυρικών φαινομένων στην Κρήτη που στοίχισε την ζωή σε δυο συνανθρώπους μας και με ανυπολόγιστες ζημιές οι εθελοντές του Humanity Greece στέκονται δίπλα στους συνανθρώπους μας.

Τα καταστροφικά καιρικά φαινόμενα, που έγιναν η αιτία να χάσουν τη ζωή τους δύο συνάνθρωποί μας, αναδεικνύουν για πολλοστή φορά τα τελευταία χρόνια την ανάγκη για αναβάθμιση της πολιτικής προστασίας, της πρόληψης απέναντι στις φυσικές καταστροφές αλλά και την άμεση ανάγκη για μεγάλες επενδύσεις προστασίας των πολιτών και του περιβάλλοντος.

Το Humanity Greece ανταποκρίθηκε, όπως κάνει από την πρώτη μέρα, και σε αυτή την ανάγκη στήριξης και βοήθειας στους ευάλωτους συμπολίτες μας. Όλοι οι εθελοντές του, τέθηκαν από την πρώτη στιγμή σε επιφυλακή και σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές θα στάλθηκε η πρώτη φάση υλικής βοήθειας σε συνανθρώπους μας που έχουν άμεση ανάγκη καθώς όσες οικογένειες έχουν πληγεί σοβαρά θα δέχονται στήριξη από το Μητρώο Ωφελουμένων του Humanity Greece για όσο χρονικό διάστημα κριθεί απαραίτητο.

Μπορείτε να βοηθήσετε και εσείς το έργο του Humanity Greece κάνοντας μια δωρεά:

https://humanitygreece.org/donate/

Περισσότερα νέα Συλλόγων – Φορέων – ΜΚΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *