ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Sonic Memorabilia: Εργαστήρια ακρόασης και τη δημιουργίας ηχητικών κολλάζ από άτομα με ή χωρίς οπτική αναπηρία!

Δηλώστε συμμετοχή στο Sonic Memorabilia, συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής που θα βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο, μέχρι τις 12 Σεπτεμβρίου 2021. Πρόκειται για μια σειρά δωρεάν διαδικτυακών εργαστηρίων με έμφαση στην ακρόαση και τη δημιουργία ηχητικών κολλάζ από άτομα με ή χωρίς οπτική αναπηρία, άνω των 18 ετών.

 

Το πρότζεκτ «Sonic Memorabilia» αποτελείται από μια σειρά τεσσάρων (4) διαδικτυακών εργαστηρίων και πραγματοποιείται σε συνεργασία με τις sound artists Εύα Ματσίγκου και Νεφέλη Σάνη από το καλλιτεχνικό duo “I Broke the Vase”. Οι “I Broke the Vase” θα καθοδηγήσουν τους συμμετέχοντες να ανακαλύψουν τη δύναμη των ήχων που μας περιβάλλουν, να πραγματοποιήσουν ηχογραφήσεις πεδίου διαφόρων ηχητικών ερεθισμάτων και τέλος να δημιουργήσουν τις δικές τους ηχητικές συνθέσεις στη μορφή ηχητικών κολλάζ.

Το τελικό αποτέλεσμα των τεσσάρων εργαστηρίων θα αποτελέσει μια συλλογή ηχογραφημένων “Sonic Memorabilia” που θα παρουσιαστούν στο κοινό το Νοέμβριο 2021.

Το project απευθύνεται σε μικτό κοινό ατόμων με και χωρίς οπτική αναπηρία, άνω των 18 ετών. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι τις 12 Σεπτεμβρίου 2021. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Φόρμα συμμετοχής: https://forms.gle/v1kxXpzxXJo1KmK58

Το Sonic Memorabilia είναι ένα project της Off Stream σε συνεργασία με τις I broke the vase και υλοποιείται με την υποστήριξη των HumanRights360/ The Kahane Foundation.

 

Περισσότερα νέα Συλλόγων – Φορέων – ΜΚΟ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *