ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Santa Run Κομοτηνής για το Παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία!

ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ στο πιο κόκκινο “run” της πόλης… και στήριξε τη λειτουργία του Παραρτήματος Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Κομοτηνής.

 

«Santa Run Κομοτηνής: Μια Πόλη… Μια Δράση… Ένας Κοινός Στόχος»

Μετά από έναν ολόκληρο χρόνο απουσίας…και… κορονοϊού επιτρέποντος… το Santa Run Κομοτηνής θα κοκκινίσει και πάλι τους δρόμους της πόλης.

Το 2019 με τη βοήθεια όλων σας, συγκεντρώσαμε το ποσό των 15.000€ για την προμήθεια οχήματος 4×4 που δόθηκε για την κάλυψη των αναγκών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού – Παράρτημα Κομοτηνής.

Οι πρωτόγνωρες συνθήκες με τις οποίες ήρθαμε αντιμέτωποι για πρώτη φορά το 2020 δεν θα μας σταματήσουν φέτος να δείξουμε την αλληλεγγύη μας. Επανερχόμαστε δυναμικά, τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα υγειονομικής ασφάλειας που προβλέπονται.

Ελάτε και εσείς να περπατήσουμε με τον Άη Βασίλη και να στηρίξουμε τη λειτουργία του Παραρτήματος Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Κομοτηνής, την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021, στις 17:30, στο Δημοτικό Πάρκο Αγίας Παρασκευής.

Για την επίτευξη του στόχου μας, προμηθευόμαστε από τους διοργανωτές τη στολή του Άη Βασίλη ή το αγιοβασιλιάτικο σκουφάκι & την κόκκινη μάσκα.

Δήλωσε συμμετοχή εδώ…

Ο τερματισμός θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική πλατεία της πόλης με τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου και την επίσημη έναρξη της χριστουγεννιάτικης περιόδου!!!

Άραγε θα καταφέρουμε να πετύχουμε το στόχο μας και φέτος;

Με τη συνέργεια του Δήμου Κομοτηνής, του ΣΕΦΑΑ του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και της εθελοντικής δράσης “Ο Άη Βασίλης άργησε μια μέρα”.

 

Περισσότερα νέα Συλλόγων – Φορέων – ΜΚΟ

 

Πηγή: http://www.santarunkomotini.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *