ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

“Τα Μαγικά Μαξιλάρια” στην Εθνική Λυρική Σκηνή… μία Προσβάσιμη Όπερα για όλη την οικογένεια!

“Τα Μαγικά Μαξιλάρια” στην Εθνική Λυρική Σκηνή (Greek National Opera) καθολικά προσβάσιμα στις 20 και 30 Νοεμβρίου από την ATLAS E.P.! 

 

Στη μακρινή και μυθική χώρα της Ουρανούπολης, ο άρχοντας Αρπατίλαος προσπαθεί να στερήσει από τους κατοίκους της μέχρι και τη δυνατότητα να ονειρεύονται.
Μεγάλοι και παιδιά έρχονται αντιμέτωποι με την απληστία του Αρπατίλαου και των αυλικών του που θέλουν να τους στερήσουν τα όνειρα για πάντα! Αλλά τα όνειρα δε σβήνουν έτσι εύκολα…

Το πολυβραβευμένο παραμύθι του Ευγένιου Τριβιζά σε διασκευή του ίδιου του συγγραφέα σε λιμπρέτο και σε μουσική Γιώργου Δούση, επιστρέφει στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ).
Οι παραστάσεις της όπερας για όλη την οικογένεια «Τα μαγικά μαξιλάρια» στις 20 και 30 Νοεμβρίου 2022 θα είναι καθολικά προσβάσιμες μέσω των υπηρεσιών της ζωντανής διερμηνείας στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα, του ζωντανού υπερτιτλισμού με αποτύπωση όλου του ηχητικού καναλιού και της ακουστικής περιγραφής που θα παράσχει η ATLAS E.P. και οι συνεργάτες της.

Οι θεατές που επιθυμούν να κάνουν χρήση των υπηρεσιών προσβασιμότητας παρακαλούνται να πραγματοποιήσουν την αγορά των εισιτηρίων τους στα Ταμεία της ΕΛΣ, τηλεφωνικά στο 2130885700 ή με email στο boxoffice@nationalopera.gr
Για επικοινωνία μέσω γραπτού μηνύματος: 6993507553 (ATLAS E.P.)

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την παράσταση, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.nationalopera.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *