ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ψυχίατρος για τον δολοφονημένο Αντώνη: «Είχαμε ενημερώσει τα λιμεναρχεία να τον προσέχουν» (Βίντεο)

Ο υπεύθυνος της μονάδας ψυχικής υγείας Λασιθίου, ψυχίατρος Μανόλης Καναβάκης, ο οποίος γνώριζε τον Αντώνη, προχώρησε σε βαρύτατες καταγγελίες μιλώντας στον 98.4. Ο ίδιος αποκάλυψε πως η κοινωνική υπηρεσία της Μονάδας, είχε από καιρό ενημερώσει τα λιμεναρχεία της Κρήτης, λόγω της αγάπης του 36χρονου Αντώνη να ταξιδεύει ακτοπλοϊκά.

«Ήταν ένα άκακο παιδί. Δεν έκανε κακό σε κανέναν. Αν έκανε κάτι κακό, θα το προκαλούσε ο ίδιος στον εαυτό του, αλλά όχι όμως σε άλλον άνθρωπο. Του άρεσαν πολύ τα ταξίδια και εμείς επειδή γνωρίζαμε ποιος είναι ο Αντώνης πρέπει να σας πω πως είχαμε ενημερώσει και το λιμεναρχείο να τον προσέχουν».

Σύμφωνα με τον ψυχίατρο, η κοινωνική λειτουργός είχε επικοινωνήσει με το λιμεναρχείο προκειμένου να προσέχουν τον Αντώνη. «Έχω την αίσθηση για το γεγονός που έγινε, επειδή δεν ήταν κυριλάτος και επώνυμος, αντιμετωπίστηκε με έναν τρόπο, δηλαδή επειδή φαίνεται διαφορετικός, του φερόμαστε και αντίστοιχα».

«Αν ήταν ένας κυριλάτος θα τον έβαζαν μέσα» πρόσθεσε. «Η διαφορετικότητα παράγει συμπεριφορές οι οποίες σκοτώνουν».

Δικαιοσύνη για τον Αντώνη… Ένα έγκλημα με εμφανή μισαναπηρικά στοιχεία…

Δικαιοσύνη για τον Αντώνη… Ένα έγκλημα με εμφανή μισαναπηρικά στοιχεία…

Ο ίδιος, μιλώντας για τα φαινόμενα παρακμής και εκβαρβαρισμού που επικρατούν πλέον και στη κοινωνία, σημείωσε ότι τον τόνο δίνουν οι εκάστοτε εξουσίες που με όρους σήψης, έχουν αφήσει την σαπίλα πλέον να διαχέεται και στο κοινωνικό σώμα.

Για τις δηλώσεις του υπουργού Ναυτιλίας σχολίασε πως έπρεπε να είχε παραιτηθεί και πως η συμπεριφορά είναι αδικαιολόγητη.

Περισσότερα νέα Συλλόγων – Φορέων – ΜΚΟ

Πηγή: alfavita.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *