ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου ΑμεΑ 2020

Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου ΟΠΑΠ 2020, η πρώτη εγχώρια διοργάνωση των ΑμεΑ στην μετα-καραντίνα εποχή, ανοίγει αυλαία (31/7) στο Κεντρικό Στάδιο του ΟΑΚΑ. Θα συμμετέχουν 450 αθλητές και αθλήτριες από την πλειοψηφία των σωματείων που ανήκουν στη δύναμη της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες. Και το εφετινό πρωτάθλημα, στηρίζει ο Μέγας Χορηγός της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, ΟΠΑΠ Α.Ε.

 

Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα, που αποτελεί τη «ναυαρχίδα» των διοργανώσεων που γίνονται υπό τη σκέπη της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τα κορυφαία ονόματα του ελληνικού στίβου να δουν την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται μετά την καραντίνα. Για κάποιους από αυτούς, αποτελεί και ευκαιρία να πιάσουν όρια που θα τους εξασφαλίσουν κατά μεγάλο ποσοστό, την παρουσία τους στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2021.

Οι αγώνες εκκινούν στις 08:30, την Παρασκευή 31/7. Το πρώτο σκέλος της πρεμιέρας θα ολοκληρωθεί στις 11:00, ενώ το απογευματινό θα εκκινήσει στις 18:00. Το πρόγραμμα της 2ης ημέρας θα εκκινήσει στις 08:30 και θα ολοκληρωθεί στις 10:30, ενώ το απογευματινό πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 17:20. Η τρίτη και τελευταία ημέρα (Κυριακή), θα εκκινήσει στις 08:30 (έως τις 11:00), ενώ το απογευματινό πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 18:30.

Το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων εδώ…

 

Περισσότερα νέα Συλλόγων – Φορέων – ΜΚΟ

 

Πηγή: https://www.eaom-amea.gr/

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *