ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Open call για καλλιτέχνες με και χωρίς αναπηρία: Eργαστήρι αυτοανάπτυξης «Τέχνη της Σύνδεσης»

Στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος Creative Europe και του project «No One Forgotten», η μη κερδοσκοπική εταιρεία Hopeart προσκαλεί καλλιτέχνες με και χωρίς αναπηρία, να συμμετάσχουν σε δωρεάν εκπαιδευτικό εργαστήρι αυτοανάπτυξης πάνω στην «Τέχνη της Σύνδεσης» της Αγγελικής Βούλγαρη – προσαρμοσμένο για την εκπαίδευση καλλιτεχνών με και χωρίς αναπηρία.

Στόχος της εκπαίδευσης είναι η αυτοανάπτυξη και ψυχική ενδυνάμωση των καλλιτεχνών και η εφαρμογή νέων μεθόδων και πρακτικών στο καλλιτεχνικό πεδίο.

Το εργαστήρι απευθύνεται σε επαγγελματίες, ερασιτέχνες και φοιτητές-σπουδαστές θεατρικών σπουδών, υποκριτικής, μουσικής και χορού, οι οποίοι αντιλαμβάνονται την τέχνη ως ένα μέσο επανασύνδεσης με τον αυθεντικό εαυτό.

Μετά την ολοκλήρωση του εργαστηρίου οι συμμετέχοντες θα λάβουν κάρτα εθελοντή του ακτιβιστικού καλλιτεχνικού οργανισμού Hopeart ΑΜΚΕ, καθώς και βεβαίωση συμμετοχής στην εκπαίδευση «Η Τέχνη της Σύνδεσης».

Η διάρκεια του εργαστηρίου είναι 27 ώρες (15 ώρες δια ζώσης και 12 ώρες online με ασύγχρονη εκπαίδευση) και η συμμετοχή είναι δωρεάν. Η ημερομηνία έναρξης είναι η Κυριακή 12 Μαΐου και ο τόπος διεξαγωγής στην οδό Ελ Αλαμέιν 20, Νέα Ιωνία.

Ημερομηνίες εργαστηρίου:

  • Κυριακή 12 Μαΐου (12:00-17:00)
  • Παρασκευή 17 Μαΐου (10:00-15:00)
  • Κυριακή 26 Μαΐου (12:00-17:00)

Περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων.

Αιτήσεις συμμετοχής γίνονται μέσω του επίσημου διαδικτυακού τόπου της Hopeart, www.hopeart.gr 

Περισσότερα νέα Συλλόγων – Φορέων – ΜΚΟ