ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος αφιερώθηκε στο σύλλογο ΑΛΜΑ

Μετά από τρία χρόνια απραξίας λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών της πανδημίας που βιώνουμε, η παραλιακή ζώνη του Φαληρικού Όρμου φιλοξένησε για δέκατη τρίτη χρονιά τον Ποσειδώνιο Ημιμαραθώνιο, αφιερωμένο στον Πανελλήνιο Σύλλογο Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων «ΑΛΜΑ».

 

Με επτά διαφορετικές διαδρομές, μικροί και μεγάλοι δρομείς και όσοι αγαπούν τον αθλητισμό έτρεξαν στον πρώτο ιστορικά Ημιμαραθώνιο της Αθήνας και στους παράλληλους αγώνες, με αφετηρία το Πολιτιστικό και Αθλητικό Κέντρο του Δήμου Παλαιού Φαλήρου.

Για άλλη μια χρονιά οι διοργανωτές των αγώνων δείχνοντας περίτρανα την ευαισθησία τους προς τα άτομα με αναπηρία αφιέρωσαν τον Αγώνα Κοινωνικής Προσφοράς στο Σύλλογο ΑΛΜΑ. Τρέχοντας ή βαδίζοντας για 1.000 ή 2.000 μέτρα, οι συμμετέχοντες μέσα σε κλίμα ζωντάνιας και ενθουσιασμού ενίσχυσαν με την εγγραφή τους τα προγράμματα του Συλλόγου ΑΛΜΑ, για παιδιά με νοητική αναπηρία και αυτισμό.

ΑΛΜΑ και ΗΑRLEY για τον Αυτισμό!

ΑΛΜΑ και ΗΑRLEY για τον Αυτισμό!

Όμορφες παράλληλες δράσεις και εκδηλώσεις πλαισίωσαν τις προσπάθειες των αθλητών όπως το πρόγραμμα ανακύκλωσης και μη επιβάρυνσης «ECO Περιβάλλον, Στάση Ζωής», η ενημερωτική δράση για το Διαβήτη και την Παχυσαρκία «Τρέχω & Βαδίζω», ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ζωγραφικής για παιδιά και πολλές άλλες!

Οι αγώνες τελούσαν υπό την αιγίδα του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, Δήμου Αλίμου, της Περιφέρειας Αττικής, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας (ΕΔΕ), της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας «Αθλητισμός για Όλους» (UESpT) και της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στο δελτίο τύπου του ΑΛΜΑ τονίζεται:

Ευχαριστούμε θερμά τη διοργάνωση και ιδιαίτερα τον Πρόεδρό της κο Κώστα Λιαπή για την άψογη συνεργασία, καθώς και όλους τους συμμετέχοντες για την εγγραφή τους στον Αγώνα Κοινωνικής Προσφοράς και δίνουμε ραντεβού για την επόμενη χρονιά! Επίσης ευχαριστούμε το 9ο Νηπιαγωγείο Παλ. Φαλήρου που για άλλη μία χρονιά ήταν δίπλα μας στηρίζοντας το έργο μας.

Τρέχουμε και διεκδικούμε μια καλύτερη ζωή με ίσες ευκαιρίες για όλους!

Περισσότερα νέα Συλλόγων – Φορέων – ΜΚΟ

Πηγή: https://alma-amea.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *