ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Δημήτρης και ο Νίκος τρέχουν για τον αυτισμό! (Βίντεο)

Ο Δημήτρης Παπανικολάου με την τεράστια καριέρα στο μπάσκετ και ο Πανελλήνιος πρωταθλητής κολύμβησης στην κατηγορία S14 Νίκος Γιαννακουλάκος είναι αυτιστικοί. Οι δύο αθλητές δήλωσαν συμμετοχή στο Race for Autism Gr.

 

Με αναρτήσεις τους στα social media οι αθλητές μας γνωστοποίησαν ότι θα στηρίξουν έμπρακτα την Άδα Σταμάτατου σε ακόμη μία προσπάθειά της για ευαισθητοποίηση και ενημέρωση για τον αυτισμό.

Ο Δημήτρης Παπανικολάου δημοσίευσε:

Σήμερα το μεσημέρι ανάμεσα στα ραντεβού μου επισκέφθηκα το σπίτι της Άδας Σταματάτου (Η ζωή μου με τον Γιάννη) η οποία καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να έχει επιτυχία ο αγώνας raceforautism.gr που διοργανώνει στις 2 Απριλίου στο Πάρκο Τρίτση .
Ξέρει εκείνη κι εγώ τι είπαμε και μερικά αυτονόητα πράγματα που κάναμε μαζί όσο ήμουν εκεί και αυτό μου φτάνει.

Το μόνο που θέλω είναι εκτός από τους φίλους που κάλεσα επί τόπου να ευχαριστήσω τον δήμαρχο Ιλίου  Νίκο Ζενέτο που όπως πάντα ήταν άμεσος και υποστηρικτικός.

Ελπίζω να γραφτεί πολύς κόσμος για να βοηθήσει κι εκείνη από την πλευρά της να διαδοθεί το μήνυμα.Έτσι κι αλλιώς πολύ πριν από εμένα το κάνει καθημερινά και αξίζει την συμπαράσταση μας.

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το Race for Autism Gr!

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το Race for Autism Gr!

Στη σελίδα Η ζωή μου με τον Γιάννη αναρτήθηκε βίντεο με το παρακάτω κείμενο:

Ο Νίκος Γιαννακουλάκος Πανελλήνιος πρωταθλητής κολύμβησης στην κατηγορία S14 στα 50/100/200 ελεύθερο μόλις έκανε την εγγραφή του στα 5 χιλιόμετρα το Σάββατο 2 Απριλίου στο πάρκο Τρίτση.

Δείτε το βίντεο εδώ

Αν μπορεί ο Νίκος μπορείτε όλοι σας βεβαιώνω!
Μοιραστείτε τη χαρά του και κάντε εγγραφή σήμερα!

Μπορείτε να δηλώσετε και εσείς συμμετοχή εδώ…

 

Περισσότερα νέα Συλλόγων – Φορέων – ΜΚΟ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *