ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μεγάλη επιτυχία για τον 8ο Περίπατο Φιλίας από τα Best Buddies Greece – Φιλαράκια Ελλάδος

Για 8η χρονιά πραγματοποιήθηκε – με πολύ μεγάλη επιτυχία – ο «Περίπατος Φιλίας – Αθήνα 2023», του εθελοντικού οργανισμού Φιλαράκια Ελλάδας –Best Buddies Greece. Για άλλη μία χρονιά είχαμε τη χαρά να μας καλωσορίσει στην εκδήλωση η ομάδα των Ambassador – Πρεσβευτών μας. Στην Πλ. Συντάγματος μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν τα περίπτερα μας, να ενημερωθούν για το έργο & τις δράσεις μας και να γνωρίσουν τα δικά μας Φιλαράκια.

Τον ρυθμό στην Πλ. Συντάγματος έδωσαν η ομάδα Capoeira Athens και η εθελόντρια – χοροθεραπεύτρια Ελένη Μπάρλα, που κατάφεραν και ξεσήκωσαν με τον δικό τους τρόπο όλους τους συμμετέχοντες.

Μαζί μας ήταν και η ομάδα κρουστών Quilombo, οι οποίοι για άλλη μια χρονιά έδωσαν τον παλμό και το σύνθημα για την έναρξη του περιπάτου μας, υπό τη προστασία της Ομάδας Διάσωσης Δέλτα. Η οδός Ερμού γέμισε πολύχρωμα πανό με συνθήματα αγάπης, συμπερίληψης και αποδοχής της διαφορετικότητας. Άλλωστε σκοπός του Περιπάτου μας, είναι η διάδοση του μηνύματος «Η φιλία είναι δώρο» κι εμείς υποστηρίζουμε νέους με νοητική αναπηρία και άλλες αναπτυξιακές δυσκολίες.

Φτάνοντας στην Πλ. Μοναστηρακίου, ο κόσμος που μας ακολουθούσε σε όλη την διαδρομή, διπλασιάστηκε και μαζί με όλες τις ομάδες, κλείσαμε την όμορφη αυτή μέρα με μία μεγάλη αγκαλιά & την ελπίδα για μια κοινωνία χωρίς διακρίσεις και κοινωνικούς αποκλεισμούς.

Είμαστε ευγνώμονες για τη μεγάλη συμμετοχή εθελοντών και περιπατητών, για την στήριξη εταιρειών και την αγκαλιά όλων όσων συμμετείχαν στην εκδήλωση μας.

Ανυπομονούμε να βρεθούμε ξανά όλοι μαζί σε επόμενες δράσεις πάντα με σκοπό την κοινωνική συμπερίληψη και την αποδοχή!

Ευχαριστούμε πολύ τον Δήμο Αθηναίων, τους Χορηγούς μας ΕΥΔΑΠ Α.Ε., STOP Personal Protective Equipment, τους Υποστηρικτές Colgate, AB Βασιλόπουλος, Ομάδα Διάσωσης Δέλτα, τον ΟΠΑΝΔΑ του Δήμου Αθηναίων, τους Χορηγούς Επικοινωνίας ΑΘΗΝΑ 9.84, La Vita Radio, και Μουσικοθεραπεία Radio

Περισσότερες Πληροφορίες:

 Φιλαράκια Ελλάδας –Best Buddies Greece

Περισσότερα νέα Συλλόγων – Φορέων – ΜΚΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *