Το ΚΔΑΠμεΑ Ο Δρόμος των Χρωμάτων λειτουργεί ως Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Ατόμων με Αναπηρία από το Σεπτέμβριο του 2021.

Με πολλή αγάπη και διάθεση προσφοράς, δημιουργήσαμε ένα φιλικό χώρο, μέσα στον οποίο τα ΑμεΑ έχουν τη δυνατότητα να λάβουν υψηλής ποιότητας εκπαίδευση, ώστε να μπορέσουν να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους.

Η φροντίδα που παρέχεται στα μέλη του Κέντρου μας είναι εξατομικευμένη, ώστε να ανταποκρίνεται απόλυτα στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε παιδιού. Το προσωπικό μας αποτελείται από ειδικούς επαγγελματίες, που στοχεύουν στην προσφορά ποιοτικών υπηρεσιών, αποβλέποντας στην ενίσχυση της αυτονομίας των ατόμων με αναπηρία και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.

Μέσα στο προστατευμένο περιβάλλον του ΚΔΑΠμεΑ Ο Δρόμος των Χρωμάτων τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε στοχευμένες δραστηριότητες και να λάβουν ειδική εκπαίδευση σε πλήθος αντικειμένων καθώς και να συμμετέχουν σε ποικίλες κοινωνικές, πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες, πάντα με βάση τις δικές τους ανάγκες, αλλά και επιθυμίες.

Απώτερος σκοπός είναι η ανάπτυξη των δεξιοτήτων τους, ώστε να επιτυγχάνεται ο μέγιστος δυνατός βαθμός αυτονομίας και συνύπαρξης με τους άλλους και, εν τέλει, η ένταξη τους στην κοινότητα.

Όραμά μας μια κοινωνία που αγκαλιάζει όλα τα μέλη της, με ουσιαστικό σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, χωρίς εξαιρέσεις. Πιστεύουμε στις αρχές των ίσων ευκαιριών και στην τήρηση των βασικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων για όλους.

Οι υπηρεσίες μας παρέχονται χωρίς κόστος λόγω της πλήρους χρηματοδότησης του προγράμματος από ευρωπαϊκούς πόρους.

Επικοινωνία:

Email: odromostonchromaton@gmail.com
Τηλ: 22211 81400
Facebook: https://www.facebook.com/ΚΔΑΠ-ΜΕΑ-Ο-Δρόμος-των-Χρωμάτων-100942818810365/
Διεύθυνση: Λεωφόρος Δροσιας Χαλκίδα 34100

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *