ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Καλλιτεχνική εκδήλωση για τις Γυναικοκτονίες, την Αναπηρία και την Ψυχική Υγεία στο ΑΠΘ

Η φοιτητική ομάδα BALD THEATRE του Τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του ΑΠΘ παρουσιάζει μία καλλιτεχνική εκδήλωση για τις Γυναικοκτονίες, την Αναπηρία και την Ψυχική Υγεία, την Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022 και ώρα 18.00, στην Αίθουσα Τελετών του ΑΠΘ.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν θεατρικά, μουσικά και χορευτικά δρώμενα, απαγγελίες ποιημάτων και δραματοποιημένες αφηγήσεις από μέλη της φοιτητικής ομάδας.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι, σύμφωνα με τη φοιτητική ομάδα, «να ευαισθητοποιήσει και να κινητοποιήσει τη φοιτητική́ -και όχι μόνο- κοινότητα πάνω σε τρία θέματα που απασχολούν έντονα την κοινωνία μας, έναντι στα οποία αδυνατούμε να μείνουμε άπραγοι και άπραγες. We Act to React!».

Το BALD THEATRE είναι η καλλιτεχνική ομάδα του Τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του ΑΠΘ. Δημιουργήθηκε το 1984 και ανασυστάθηκε το 2021 από τρεις απόφοιτες του Τμήματος. Η εκδήλωση αποτελεί μία ιδέα των συντονιστριών και υπεύθυνων της φοιτητικής καλλιτεχνικής ομάδας BALD THEATRE του Τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του ΑΠΘ, Βάσιας Βασίλογλου, Ελένης-Χριστίνας Γεωργιάδου και Φωτεινής Τσακίρη.

Γυναικοκτονίες και όχι ανθρωποκτονίες…

Γυναικοκτονίες και όχι ανθρωποκτονίες…

Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Γραφείο Συντονισμού Εθελοντών και Φοιτητικών Δράσεων του ΑΠΘ και με τη στήριξη της Εταιρείας Αξιοποίησης και Διαχείρισης Περιουσίας του ΑΠΘ.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν, επίσης, η Θεατρική Ομάδα Φοιτητών Αλεξανδρούπολης και το Κέντρο Αποκατάστασης Κοινωνικής Στήριξης και Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρίες «Ο ΣΩΤΗΡ».

Περισσότερα νέα Συλλόγων – Φορέων – ΜΚΟ

Πηγή: www.auth.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *