ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η πιο ζεστή αγκαλιά: 5 γυναίκες με νοητική αναπηρία ενώνουν τη φωνή τους (Βίντεο)

«Νιώσαμε ευτυχισμένες γιατί υπήρξαμε επαγγελματίες τραγουδίστριες για μία ημέρα» ήταν τα λόγια των πέντε κοριτσιών της χορωδίας του Κέντρου Κοινωνικής Φροντίδας Ατόμων με Νοητική Υστέρηση Εστία, έπειτα από την πρώτη ηχογράφηση τους την Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021 στα Sierra Studios, για το τραγούδι «Η πιο ζεστή αγκαλιά».

Με τη σωστή καθοδήγηση της μονωδού δασκάλας Βιργινίας Παυλοπούλου και με την πολύτιμη βοήθεια της ερμηνεύτριας-βοκαλίστριας Αγγελικής Τουμπανάκη, οι πέντε γυναίκες με νοητική αναπηρία της ΕΣΤΙΑΣ δούλεψαν με το σώμα και τη ψυχή τους με στόχο να ηχογραφήσουν το πρώτο τους τραγούδι με τίτλο ¨Η πιο ζεστή αγκαλιά¨, την Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021 στα Sierra Studios. Το μουσικό κομμάτι σε στίχους Σταύρου Χαρίτου, μελοποίησε και ενορχήστρωσε η Αγγελική Τουμπανάκη. Το βίντεο και τα πλάνα ανέλαβε η σκηνοθέτης Ήρα Δράκου. Μαζί με την Αγγελική Τουμπανάκη τραγούδησαν οι Στέλλα Εμμανουηλίδου, Πηγή Λαγού, Μαρία Μαστοράκη, Αναστασία Μπαρμπαρή, Μαριάνθη Φραγκούλη με την υποστήριξη της Βιργινίας Παυλοπούλου.

Έπαιξαν μουσική οι: Θάνος Σταυρίδης (ακορντεόν), Γρηγόρης Ντάνης (κιθάρα), Απόστολος Καλτσάς (μπάσο), Ηλίας Δουμάνης (τύμπανα).

Ηχοληψία: Αλέξανδρος Χρυσίδης

Η Πρώιμη Παρέμβαση στην Ελλάδα απέκτησε ένα ακόμη σπίτι. Την ΕΣΤΙΑ της!

Η Πρώιμη Παρέμβαση στην Ελλάδα απέκτησε ένα ακόμη σπίτι. Την ΕΣΤΙΑ της!

Όλοι οι συντελεστές εργάστηκαν αφιλοκερδώς για την ενίσχυση του έργου της ΕΣΤΙΑ που έχει στόχο την φροντίδα των ανθρώπων με νοητική αναπηρία.
Η ΕΣΤΙΑ είναι κέντρο κοινωνικής φροντίδας που παρέχει υπηρεσίες εκπαίδευσης, υποστηριζόμενης απασχόλησης και υποστηριζόμενης διαβίωσης σε άτομα με νοητική αναπηρία. Ιδρύθηκε το 1982, διοικείται από 7μελές Διοικητικό Συμβούλιο και εποπτεύεται από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Περισσότερα νέα Συλλόγων – Φορέων – ΜΚΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *