ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η όμορφη γιορτή του ΕΕΕΕΚ Μαθητών με Προβλήματα Όρασης και Πολλαπλές Αναπηρίες για την 25η Μαρτίου!

Το ΕΕΕΕΚ Μαθητών με Προβλήματα Όρασης και Πολλαπλές Αναπηρίες που εδρεύει στο Αιγάλεω Αττικής διοργάνωσε μια μεγαλειώδη γιορτή προκειμένου να τιμήσει την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης του 1821.

Κεντρικά πρόσωπα της εκδήλωσης ήταν οι ίδιοι οι μαθητές και οι μαθήτριες με αναπηρία! Στόχος ήταν να αναδειχθεί το μεγαλείο των παιδιών της ειδικής αγωγής, να “βγει” προς την κοινωνία η κάθε μορφής αναπηρία, προκειμένου ο κόσμος να τη γνωρίσει, να την αποδεχτεί και τέλος να αγκαλιάσει τα παιδιά μας τα οποία, ήρθαν στον κόσμο μας για να τον φωτίσουν, να τον κάνουν ομορφότερο και καλύτερο και μαζί με αυτόν, όλους εμάς!

Η εκδήλωση ήταν γεμάτη από όμορφα ποιήματα με τις φωνές των μαθητών και των μαθητριών της σχολικής μονάδας, οι οποίες περιστοιχίζονταν από τραγούδια και μελωδίες, με την καλλιτεχνική επιμέλεια των μουσικών αλλά και τη συμβολή όλων των παιδαγωγών!

Ο Γαβριήλ μαθητής Ειδικού Σχολείου τραγουδάει για το τότε, το τώρα και το μετά των Ελλήνων! (Βίντεο)

Ο Γαβριήλ μαθητής Ειδικού Σχολείου τραγουδάει για το τότε, το τώρα και το μετά των Ελλήνων! (Βίντεο)

Τόσο τα παιδιά όσο και οι οικογένειές τους και οι προσκεκλημένοι έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις και τις ομορφότερες αναμνήσεις, μέσα σε ένα ιδιαίτερα συγκινητικό κλίμα.

Το σημαντικότερο όμως όλων είναι το γεγονός ότι δόθηκε στους μαθητές και στις μαθήτριες η ευκαιρία να αναδείξουν το μεγαλείο που κρύβουν μέσα τους αλλά δόθηκε και στην κοινωνία μας επίσης μια ευκαιρία να λάμψει μέσα από τη… λάμψη που σκόρπισαν τα παιδιά της ειδικής αγωγής!

Περισσότερα νέα Συλλόγων – Φορέων – ΜΚΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *