ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Η Μουσική ως Κυψέλη Συμπερίληψης»: 2ο Spartan Youth Music Festival

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε τη διεξαγωγή του 2ου Spartan Youth Music Festival, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 28 και 29 Ιουνίου στη Μαγούλα Σπάρτης, δίπλα στο ποτάμι. Το φεστιβάλ, με θέμα «Η Μουσική ως Κυψέλη Συμπερίληψης», απευθύνεται σε νέους μουσικούς, ΑμεΑ και μη, έως 25 ετών, και στοχεύει να προάγει την ενσωμάτωση και τη συνεργασία μέσω της μουσικής.

Η φετινή διοργάνωση έλαβε μεγάλη ανταπόκριση, με πολλά συγκροτήματα από όλη την Πελοπόννησο και την Αθήνα να δηλώνουν συμμετοχή.

Το Spartan Youth Music Festival είναι μια διαδραστική εμπειρία, μια καλλιτεχνική κυψέλη μουσικών ιδεών στην οποία οι νέοι έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν, να ανταλλάξουν ιδέες, να εμπνευστούν, και να εξοικειωθούν με την συνύπαρξη και την συνδημιουργία ώστε να εμπνευστούν την τέχνη του μέλλοντος.

Τα συγκροτήματαπου που θα συμμετάσχουν στο 2ο Spartan Youth Music Festival είναι: Kukunari, Δε Σκουάντ, Aless Minor, RoseBlades, Sobers, Panic Alarm, Δεκαπενταύγουστοι, Live in a Van, Randoms, BANDOKAFENIO, Contra Mestre, Unalived, INFEST.

Επιπλέον, δύο σημαντικά επαγγελματικά συγκροτήματα της ροκ σκηνής, οι Social Scream και οι Hypnotic Nausea, θα συμμετάσχουν αφιλοκερδώς στο φεστιβάλ. Τα συγκροτήματα αυτά θα μοιραστούν τη σκηνή με τα νεανικά συγκροτήματα, προσφέροντας την εμπειρία και την έμπνευσή τους στους νέους μουσικούς.

Την διοργάνωση έχουν αναλάβει η ARTience by PhonoQuest, η ΤΙΑΣΑ Κοιν.Σ.Επ. και το Σωματείο Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Ν. Λακωνίας. Η ομάδα του Nevronas.gr, με πολυετή εμπειρία στα θέματα συμπερίληψης, θα επιληφθεί τα θέματα προσβασιμότητας, εξασφαλίζοντας ότι το φεστιβάλ θα είναι προσβάσιμο σε όλους.

Το φεστιβάλ τελεί υπό την αιγίδα και χρηματοδότηση του Υπουργείου Πολιτισμού και της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Σας προσκαλούμε να γιορτάσετε μαζί μας τη δύναμη της μουσικής και τη μαγεία της συνεργασίας!

Στις 28 και 29 Ιουνίου στη Μαγούλα Σπάρτης, δίπλα στο ποτάμι, ελάτε να απολαύσετε δύο ημέρες γεμάτες μελωδίες, έμπνευση και ενότητα.

Περισσότερα νέα Συλλόγων – Φορέων – ΜΚΟ